Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Intenţiile bune se pot plăti!

Au aşteptat să le fie reparat drumul, dar au aşteptat degeaba. Aşa că, sătui, oamenii din localitatea sibiană Săcădate au plombat singuri gropile din şoseaua care le leagă comuna de DN1, cu bani din buzunarul lor.

de Redactia Observator

la 06.05.2014 , 14:34

Au aşteptat să le fie reparat drumul, dar au aşteptat degeaba. Aşa că, sătui, oamenii din localitatea sibiană Săcădate au plombat singuri gropile din şoseaua care le leagă comuna de DN1, cu bani din buzunarul lor. Culmea, acum riscă să fie şi amendaţi pentru asta.

Flancaţi de un mini-exacavator, localnicii pregătiţi parcă pentru război, au luat-o la pas spre terenul de luptă - Şoseaua. Inamicul comun - gropile. Aşa că locul armelor a fost luat de lopeţi. Fără să stea prea mult pe gânduri, oamenii s-au pus pe treabă.

Teoretic, un lucru bun. Culmea, însă, implicarea oamenilor ar putea fi sancţionată cu amendă. Aşa spune legea. Repararea drumului nu poate fi făcută fără o aprobare. Din partea celor care ar fi trebuit să se ocupe de şosea.

Vezi și

Cu speranţa că nu vor fi amendaţi au mers şi mai departe. Iniţiativa le-a aparţinut unor tineri iar mobilizarea generală s-a făcut pe o reţea de socializare. Au răspuns 100 de oameni.

De drumul judeţean, oamenii spun că ar fi trebuit să se ocupe primăria localităţii Avrig. Dar, edilul are o altă părere. De starea drumului trebuia să se ocupe consiliul judeţean.

Dar oamenii nu sunt dispuşi, chiar şi cu riscul amenzii, să aştepte până când autorităţile vor decide cine trebuie să ia măsuri. Localnicii vor să repare singuri şi celelalte drumuri din comuna lor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Intenţiile bune se pot plăti!