Antena Meniu Search
x

Internetul e plin de tinere care îşi vând virginitatea

Mare e grădina Domnului, dar Internetul e şi mai mare. Şi e plin, de la domnişoare care îşi vând virginitatea pe 150 de mii de euro, până la doamne care vând teste de sarcină pozitive

Vezi și

Mare e grădina Domnului, dar Internetul e şi mai mare. Şi e plin, de la domnişoare care îşi vând virginitatea pe 150 de mii de euro, până la doamne care vând teste de sarcină pozitive

Doamne care dau şi sfaturi cum să-ţi sperii iubitul sau să iei mai mulţi bani. de la amant. Evident, consultanţa costă. 

Nici mai mult nici mai puţin de 150 de mii euro e preţul fecioriei pentru tânăra din Brăila. La cei 23 de ani ai săi e dispusă să facă din prima noapte de dragoste, prima afacere. Iar domnişoarele care ştiu preţul pentru care s-ar face doamne sunt destule pe internet.

Pe internet sunt oferte şi pentru fetele care au renunţat la virginitate, însă vor să-şi păcălească sau să-şi şantajeze partenerul cu o sarcină falsă. O doamnă din Constanţa vinde teste de sarcină pozitive. În anunţul publicat, femeia spune clar şi scopul unui astfel test. Este numai bun pentru speriat iubitul sau poate fi doar o. probă pentru femeiele care vor să vadă cum ar reacţiona partenerul la o astfel de veste.

Anunţurile extravagante nu se opresc aici. Un bărbat din Neamţ a scos la vânzare un struţ împăiat. Avea opt luni animalul, când stăpânul s-a hotărât să îl transforme în trofeu în mărime naturală. Proprietarul spune sincer că îl vinde din cauza lipsei de spaţiu.

Pentru 55 de lei putem cumpăra chiar fosile de dinozaur. Nu un animal întreg, ci doar dinţii săi. Însă, proprietarul nu e foarte sigur de autenticitatea lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Internetul e plin de tinere care îşi vând virginitatea