Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din Satu Mare s-a întors din străinătate exact în momentul în care un hoţ îi spărgea casa

Un bărbat din Tăşnad, Satu Mare, s-a întors în România de la muncă, din străinătate. În grădină, un bărbat necunoscut făcuse o grămadă din obiectele pe care le avea în casă proprietarul. Privind uluit peste gard la ce se întâmpla, omul şi-a dat seama că este vorba despre un hoţ.

de Cristian Ionescu

la 04.09.2019 , 21:22

- Foto Profi Media

Un bărbat din Tăşnad, Satu Mare, s-a întors în România de la muncă, din străinătate. În grădină, un bărbat necunoscut făcuse o grămadă din obiectele pe care le avea în casă proprietarul. Privind uluit peste gard la ce se întâmpla, omul şi-a dat seama că este vorba despre un hoţ şi a sunat imediat la Poliţie.

La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de ordine publică, formată dintr-un poliţist şi un jandarm, care au prins în flagrant hoţul.

Un bărbat întors din străinătate a întrerupt un hoţ în timp ce îi jefuia casa

Articolul continuă după reclamă

Un român plecat peste hotare la muncă s-a întors în ţară, însă când a ajuns în faţa casei a rămas tablou. Un tânăr scotea de zor obiecte din casa casa lui şi le depozitase într-un grămadă, în grădină.

Dându-şi seama că este vorba despre un hoţ, omul a sunat imediat la Poliţie. Oamenii legii l-au prins în flagrant pe tâlhar.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că persoana în cauză cunoscând faptul că proprietarul imobilului este plecat la muncă în străinătate iar casa este în curs de renovare, ar fi pătruns în locuinţa acestuia prin forţarea sistemului de închidere de la uşa de acces şi ar fi sustras din interior mai multe bunuri  pe care le-a transportat în grădina locuinţei, iar în timp ce s-a întors să mai sustragă bunuri din casă, a fost surprins de persoana vătămată", informează poliţiştii.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Un bărbat din Satu Mare s-a întors din străinătate exact în momentul în care un hoţ îi spărgea casa