Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Învăţătoarea din Brăila condamnată penal, i-a jignit pe elevii de 7 ani, va primi salariu de merit

Învăţătoarea din Brăila care a fost condamnată penal după ce i-a făcut pe elevi "rahaţi", va primi salariu de merit. A fost cel mai bine notat cadru didactic la concursul de acordare a gradaţiei de merit, care aduce bani în plus la leafă.

de Cosmin Stăniloiu

la 02.08.2019 , 21:47

Învăţătoare ameninţă elevii, primeşte salariu de merit Învăţătoarea din Brăila condamnată penal, i-a făcut pe elevi "rahaţi", va primi salariu de merit - De Brăila

Învăţătoarea din Brăila care a fost condamnată penal după ce i-a făcut pe elevi "rahaţi", va primi salariu de merit. A fost cel mai bine notat cadru didactic la concursul de acordare a gradaţiei de merit, care aduce bani în plus la leafă.

Luminiţa Gheorghe, învăţătoare la Colegiul Ana Aslan din Brăila, a fost condamnată la finalul anului 2017 la 8 luni de închisoare cu amânarea pedepsei, fiind găsită vinovată de purtare abuzivă, după ce i-a ameninţat pe elevii clasei întâi, unde preda, cu bătaia, numindu-i animale şi rahaţi. Totul a fost înregistrat şi a apărut în spaţiul public, scrie De Brăila.

În vârstă de 55 de ani, învăţătoarea a participat în această vară la concursul de acordare a gradaţiei de merit, unde s-a clasat pe primul loc, cu punctajul 97,5. Concursul, organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean, a avut 13 învăţători pe listă, 8 dintre ei urmând să primească gradaţii de merit, ceea ce va însemna o mărire de salariu.

Articolul continuă după reclamă

Luminiţa Gheorghe a reuşit să îndeplinească condiţiile de participare la concurs, printre care se numără dovedirea de "performanţe deosebite în activitatea cuantificată din inovarea didactică, integrarea copiilor cu cerinţe educaţionale speciale şi/sau tulburări de învăţare în învăţământul de masă sau în managementul unor proiecte şcolare care au condus la consolidarea culturii şcolare centrate pe progres, cooperare şi incluziune."

Pe acelaşi subiect

Un parinte care a aflat de comportamentul învăţatoarei a pus un reportofon în ghiozdanul fetiţei sale, iar apoi a publicat înregistrarea pe Youtube, în forma prezentată mai jos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Mai baietel, daca nu te ia mama dracului. (…) Pai, daca vrei sa te calc in picioare, te calc! (…) Pai, daca vreti sa ma credeti, singurul lucru care ma determina sa nu-i bat, sa-i gaseasca nebuneala, este faptul ca imi pierd serviciul! (…) Deci, am momente cand stau si ma gandesc ca, decat sa ma uit la ei, mai bine ma uit la un rahat! Si-l admir p-ala! (…) Mi-e sila! (…) Uite, rade animalul! Animalul rade! Pentru ca nu intelege ce i se spune, creierul lui are o problema!"

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Învăţătoarea din Brăila condamnată penal, i-a jignit pe elevii de 7 ani, va primi salariu de merit