Antena Meniu Search
x

Învățătoare din Vâlcea, surprinsă de camerele de supraveghere furând din magazin. Părinții o acuză și că le cerea bani cu împrumut pe care îi juca la păcănele

Acuzaţii grave planează asupra unei învăţătoare de 40 de ani din Râmnicu Vâlcea. Femeia a furat o păpuşă dintr-un magazin iar momentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Incidentul ar fi avut loc la jumătatea lunii ianuarie.

de Monica Palade

la 18.02.2021, 16:28

Vezi și

Iar angajaţii susţin că n-ar fi la prima abatere de acest gen. Ulterior însă, lucrurile s-au complicat şi mai tare. La şcoală au apărut plângeri peste plângeri. Părinţii susţin că femeia le cerea bani împrumut şi apoi îi juca la păcănele. Toate acestea în timp ce copiii stăteau singuri în clasă.

Împrumuturi de mii de euro

Mai mulţi părinţi susţin că învăţătoarea le-ar fi cerut bani cu împrumut, susţinând că din motive familiale, însă banii nu au mai fost niciodată returnaţi. Sumele de bani primite erau între 300 şi 1.000 de euro.

Sunt părinţi care o acuză şi de agresiune fizică și verbală.

Învăţătoarea are acum dosar penal pentru furt şi a fost suspendată temporar de la catedră. În plus, oe numele femeii există mai multe plângeri prin care se cere să i se desfacă contractul de muncă.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Învățătoare din Vâlcea, surprinsă de camerele de supraveghere furând din magazin. Părinții o acuză și că le cerea bani cu împrumut pe care îi juca la păcănele