Antena Meniu Search
x

Ioana Victoria Geambaşu, olimpica din Mizil care a ars în club Colectiv, a fost înmormântată

Ioana a trăit doar 18 ani. Era în ultimul an de liceu şi se pregătea să devină arhitect. În Colectiv, a ţinut pe umăr geanta cu schiţe

Vezi și

Ioana a trăit doar 18 ani. Era în ultimul an de liceu şi se pregătea să devină arhitect. În Colectiv, a ţinut pe umăr geanta cu schiţe. Focul nu i-a ars desenele.

Le-a lăsat amintire părinţilor. La Biserica Domniţa Bălaşa din Bucureşti fost zi de rămas bun. Olimpica de zece din Mizil a fost înmormântată. E îngerul cu numărul 56 din Colectiv. Olimpică la patru materii, şefă de promoţie, la liceul din Mizil. + 12.20 A început cu zece, a terminat cu zece.Durerea este cu atat mai mare cu cât este o valoare şi putea sa fie. Cuvintele sunt prea puţine şi prea sărace pentru a exprima durerea celor dragi. Ioana a fost o fată excepţională.

Olimpica din Mizil care visa să fie arhitectă şi-a lăsat în urmă prietenii. Colegi de liceu, profesori şi rude şi-au luat rămas bun de la fata de zece, la o biserică din Bucureşti.

 Era o fire foarte prietenoasă. Avea prieteni în Suedia, în Spania, în Ungaria. Toţi acum o iubesc şi sunt cu gândul la ea.

Ioana iubea pictura şi muzica. În ziua concertului de la Colectiv, venise în Bucureşti. Se pregătea pentru Facultatea de Arhitectură. Seara, în club, ţinea pe umăr geanta cu schiţe. Singurele care au scăpat din incendiu.

Ioana Victoria Geambaşu a fost înmormântată în Cimitirul Ghencea din Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ioana Victoria Geambaşu, olimpica din Mizil care a ars în club Colectiv, a fost înmormântată