Antena Meniu Search
x

Ipoteză-şoc în cazul dublului asasinat din Dâmboviţa! Consilierul local ar fi fost ucis pentru bani

La trei zile de la dublul asasinat din Dâmboviţa, anchetatorii iau în calcul ipoteza unei reglări de conturi.

Vezi și

La trei zile de la dublul asasinat din Dâmboviţa, anchetatorii iau în calcul ipoteza unei reglări de conturi. Consilierul Gheorghe Ifrim ar fi avut datorii pe care nu le-a mai înapoiat. Şi, pentru a şterge orice urmă, ucigaşii i-au executat şi angajatul, susţin apropiaţii acestuia. Procurorii audiază toţi posesorii de arme din judeţ.

În spatele dublei execuţii, ar fi fost mai mulţi ucigaşi, potrivit primelor date din anchetă. Procurorii au un cerc foarte larg de suspecţi. Zeci de posesori de arme din judeţ au fost deja chemaţi la audieri. Însă nu şi cei care le deţin ilegal.

"Braconieri în Dâmboviţa sunt foarte mulţi. Un permis de port armă nu se obţine deloc greu", este mărturia şocantă a unui om din sistemul judiciar.

În Dâmboviţa, sunt atât de multe cereri de permise port armă încât mulţi merg să le obţină în alte judeţe. Iar dacă nu reuşesc, vânează ilegal. Tocmai de asta s-ar fi plâns şi consilierul Gheorghe Ifrim în ultima sa convorbire telefonică, chiar înainte să fie împuşcat mortal. 

Nici la 48 de ore de la tragedie, oamenii legii nu au reuşit să găsească arma cu care s-a tras. Iar la faţa locului, cercetarea, în momentul de faţă, este imposibil de făcut. Şi asta pentru că plouă încontinuu.

Arma crimei a fost una de vânătoare, de calibru mic.  Ucigaşii i-au împuşcat pe cei doi de aproape. Cu patru focuri. Două pentru fiecare. Apoi, au şters orice urmă. Tatăl muncitorului crede că fiul său a fost executat la comandă. Politicianul ar fi fost cel urmărit. 

Gheorghe Neagu, tatal muncitorului: "Reglare de conturi. A avut nişte bani adunaţi, nu a avut să-i dea şi i-a prins pe câmp. Fiind şi el pe lângă el, i-a împuşcat pe amândoi."

Camelia Matei, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa: "Este posibil. Este o variantă, este o ipoteză. Se are în vedere. Se verifică."

La nivel naţional sunt înregistrate aproape 125 de mii de arme letale. În realitate, sunt mult mai multe. 

Pentru acuzaţia de omor calificat, autorul sau autorii asasinatului de la Târgovişte riscă închisoare pe viaţă. Sunt liberi de mai bine de trei zile. Şi ar putea fi deja ieşiţi din ţară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Ipoteză-şoc în cazul dublului asasinat din Dâmboviţa! Consilierul local ar fi fost ucis pentru bani