Antena Meniu Search
x

Isterie printre elevi după ce subiectul la Istorie Bac 2018 a fost anunţat de cel care a prezis subiectele la Limba Română

Isterie printre elevi după ce subiectul la Istorie Bac 2018 a fost anunţat de un utilizator al reţelei Reddit care a prezis şi subiectele la Limba şi Literatura Română.

Isterie printre elevi după ce subiectul la Istorie Bac 2018 a fost anunţat de un utilizator al reţelei Reddit care a prezis şi subiectele la Limba şi Literatura Română.

Totul a început după ce subiectele la proba de Limbă şi Literatura Română a Bacalaureatului 2018 au fost anunţate pe Reddit în dimineaţa probei, cu câteva ore înainte ca elevii să intre în clase.

Utilizatorul a postat subiectele pe reţeaua de socializare, acestea fiind distribuite masiv printre elevi.

Deşi, cel mai probabil nu a fost vorba despre o scurgere de informaţii, ci doar de o coincidenţă, utilizatorii de pe Reddit l-au întrebat pe 'prezicător' şi despre subiectul de la Istorie Bac 2018.

Pe acelaşi subiect

Întrebat de sute de elevi, utilizatorul a răspuns sutelor de întrebări şi a răspuns: 'Marea Unire'.

Subiectul la Istorie Bac 2018 a fost anuntat pe Reddit

Dacă unii dintre elevi au fost sceptici cu privire la prezicerile de pe Reddit, după ce subiectele la Limba Română au fost confirmate, utilizatorul a fost asaltat de mulţumiri şi a fost denumit 'zeu'.

Peste 130.000 de elevi vor susţine mâine, miercuri, 27 iunie 2018, proba obligatorie în funcţie de profil la Bac 2018.

Ei vor putea alege între următoarele discipline: matematică și istorie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri sociale » Isterie printre elevi după ce subiectul la Istorie Bac 2018 a fost anunţat de cel care a prezis subiectele la Limba Română