Antena Meniu Search
x

Iubire ca-n poveşti, cu Lidia Buble şi Răzvan Simion! Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani

Ea este o tânără frumoasă şi plină de energie, iar el este carismatic şi inteligent. Împreună formează unul dintre cele mai energice cupluri din România. Lidia Buble şi Răzvan Simion trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de doi ani.

Vezi și

Ea este o tânără frumoasă şi plină de energie, iar el este carismatic şi inteligent. Împreună formează unul dintre cele mai energice cupluri din România. Lidia Buble şi Răzvan Simion trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de doi ani.

Plină de energie şi mai îndrăgostită ca niciodată. Aşa s-a întors Lidia Buble din vacanţa la Roma, pe care a petrecut-o alături de iubitul ei, Răzvan.

Cântăreaţa şi prezentatorul de televiziune sunt împreună de mai bine de 2 ani. Pentru Lidia, Răzvan este bărbatul ideal.

Tot Răzvan este şi cel care găteşte la ei acasă.

La 23 de ani, din fata simplă de la Deva, Lidia Buble este considerată acum una dintre cele mai bune voci din România. Motiv de mândrie şi pentru părinţii ei.

Artista a ales să îşi deschidă sufletul în faţa celor care o iubesc şi prin ultima ei piesă, care a fost scrisă în urmă cu 3 ani.

Lidia recunoaşte totuşi că ea nu e tocmai cea mai romantică persoană.

Deocamdată, cei doi îndrăgostiţi nu se gândesc să facă pasul cel mare. Vor să călătorească şi să înveţe unul de la celălalt în fiecare zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Iubire ca-n poveşti, cu Lidia Buble şi Răzvan Simion! Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani