Antena Meniu Search
x

Video O tânără din Republica Moldova, oprită la frontiera din Galaţi după ce a prezentat un certificat de căsătorie fals. Voia să ajungă la iubitul ei în Franţa

Iubirea învinge orice, dar uneori se blochează în legi. O tânără din Republica Moldova a crezut că poate ajunge în Franţa, la iubitul ei, cu un certificat de căsătorie fals.

de Adrian Obreja

la 02.04.2021, 17:44

Vezi și

Visul a fost spulberat însă atunci când a fost oprită la frontiera din Galaţi, unde poliţiştii au descoperit falsul.  Cel mai probabil tânăra a vrut să tranziteze, dar şi celelalte state europene cu un motiv plauzibil: o călătorie către soţul ei.

Dragoste la distanţă, dar cu acte false

Un motiv care nu ar fi existat fără acel certificat de căsătorie, numai că poliţiştii de la frontiera din Galaţi au observat că acel certificat nu prezintă elementele specifice unui astfel de document , motiv pentru care au făcut cercetări suplimentare. 

Astfel, au descoperit că este fals şi au întors-o din drum pe tânăra din Republica Moldova. Totul s-a petrecut noaptea trecută la punctul de frontieră de la Galaţi, iar acum tânăra are şi dosar penal pentru fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O tânără din Republica Moldova, oprită la frontiera din Galaţi după ce a prezentat un certificat de căsătorie fals. Voia să ajungă la iubitul ei în Franţa