Video

O tânără din Republica Moldova, oprită la frontiera din Galaţi după ce a prezentat un certificat de căsătorie fals. Voia să ajungă la iubitul ei în Franţa

De Adrian Obreja.
Publicat: 02.04.2021, 17:42.
Actualizat: 02.04.2021, 17:44

Iubirea învinge orice, dar uneori se blochează în legi. O tânără din Republica Moldova a crezut că poate ajunge în Franţa, la iubitul ei, cu un certificat de căsătorie fals.

Visul a fost spulberat însă atunci când a fost oprită la frontiera din Galaţi, unde poliţiştii au descoperit falsul. Cel mai probabil tânăra a vrut să tranziteze, dar şi celelalte state europene cu un motiv plauzibil: o călătorie către soţul ei.

Dragoste la distanţă, dar cu acte false

Un motiv care nu ar fi existat fără acel certificat de căsătorie, numai că poliţiştii de la frontiera din Galaţi au observat că acel certificat nu prezintă elementele specifice unui astfel de document , motiv pentru care au făcut cercetări suplimentare.

Citește și:

Astfel, au descoperit că este fals şi au întors-o din drum pe tânăra din Republica Moldova. Totul s-a petrecut noaptea trecută la punctul de frontieră de la Galaţi, iar acum tânăra are şi dosar penal pentru fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.