Antena Meniu Search
x

Izabela, tânăra care a invitat din greșeală peste 100.000 de persoane la ziua ei, și-a serbat ziua într-un avion

Astăzi este ziua Izabellei, cea mai aşteptată petrecere a anului, pe Facebook. Fata a împlinit 12 ani şi, vă amintiţi, din greşeală, a invitat pe toată lumea la ziua ei. Astfel, aniversarea Izabellei s-a transformat, cu un click, într-un fenomen naţional

Vezi și

E ziua Izabellei, cea mai aşteptată petrecere a anului, pe facebook. Fata a împlinit 12 ani şi, vă amintiţi, din greşeală, a invitat pe toată lumea la ziua ei. Astfel, aniversarea Izabellei s-a transformat, cu un click, într-un fenomen naţional

Până la urmă, petrecerea n-a mai avut loc. Şi chiar dacă niciunul din cei 100.000 de invitaţi de pe facebook n-a mai venit să-i spună azi "La mulţi ani!", tot a avut parte de o zi pe cinste. S-a plimbat cu avionul şi a primit un urs de pluş şi un tort din partea echipei Antena 1. 

Până şi Chuck Norris ar fi vrut să-i ureze "La mulţi ani!", de ziua ei iar autorităţile plănuiau să contruiască o autostradă de la Bucureşti la Izabela. Sunt doar câteva din glumele pe seama acestei zile.

Totul a pornit de la o greşeală nevinovată. Ajutată de prietenele ei, Izabela şi-a făcut pagină de Facebook şi a invitat pe toată lumea la ziua ei. Mama ei a aflat şi a pedepsit-o. I-a şters contul.

Chiar dacă n-a mai venit nimeni, Izabela tot a avut o zi de vis. Cei de la Aerodromul Tuzla i-au făcut un cadou neaşteptat.

În această seară, Izabela va petrece acasă alături de părinţii şi prietenele ei. Asta dacă nu cumva, cineva de pe Facebook îşi va aminti de ziua ei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Izabela, tânăra care a invitat din greșeală peste 100.000 de persoane la ziua ei, și-a serbat ziua într-un avion