Antena Meniu Search
x

Povestea jandarmului campion la maraton. A avut 105 kilograme, dar a ales să-şi schimbe radical destinul

Vezi și

O impresionantă poveste de viaţă vine din Dâmboviţa, acolo unde un jandarm montan a reuşit să învingă greutăţile şi la propriu, şi la figurat. La 22 de ani avea 105 kilograme, dar a ales să-şi schimbe radical destinul. A slăbit 35 de kilograme, s-a înscris la maraton şi a devenit salvator şi campion.

Pereţii casei lui Ionuţ Timofte sunt împânziţi cu medalii, diplome şi trofee. La 33 de ani, este tată, jandarm montan şi campion naţional şi internaţional la maraton. 

Nimic din ce face acum nu trădează ceva din trecutul său. 

Ionuţ Timofte: "În 2006 aveam o viaţă destul de sedentară. Aveam cam 105 kilograme la un metru 85. Nu prea realizam cât sunt de plinuţ. Întâmplarea a făcut ca în acel an o rudă a mea să facă nuntă. La câteva zile am văzut filmarea. Am avut un şoc. Nu mi-a venit să cred!"

Atunci, şi-a cumpărat o bandă de alergare şi a început cursa vieţii lui. 

În zece ani, a devenit un învingător. Aşa au venit şi distincţiile. 

Pe Elena a cunoscut-o, bineînţeles, pe o pistă de alergare. Tot acolo a cerut-o de soţie.

Elena Timofte: "Eu sunt foarte mândră de soţul meu, în prezent. Înainte, nu ştiu cum arăta. Doar din poze, exact cum ai spus şi tu. Sunt foarte, foarte mândră de el, îl susţin în tot ceea ce face."

Iar visurile lui Ionuţ Timofte sunt tot mai îndrăzneţe.

Ionuţ Timofte: "Pentru anul acesta mi-am propus să alerg un maraton sub trei ore. Am citit că doar 2% din popiulaţia lumii poate face acest lucru şiu aş vrea să fac şi eu parte din acest 2%."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Povestea jandarmului campion la maraton. A avut 105 kilograme, dar a ales să-şi schimbe radical destinul