Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Freelancingul, înfricoşător pentru mulţi, tentant pentru cei curajoşi. Povestea unor tineri care au uat totul de la zero, pe cont propriu

de Redactia Observator

la 09.03.2018 , 21:25

Să renunţi la tot şi să mergi pe cont propriu poate fi, pentru mulţi, înfricoşător. Dar cei care au lăsat în urmă joburi stabile vin cu poveşti despre un stil de viaţă încântător. Îşi gestionează singuri timpul şi au găsit adrenalina de care aveau nevoie. Fără birou, fără un program de lucru strict şi fără un şef, Diana, Alex şi Valerica au nevoie doar de un laptop, internet şi un loc plăcut pentru a reuşi în carieră.

Alex are atâtea joburi, că abia le poţi ţine minte.

Alex, antreprenor: "Sunt moderator de evenimente, voice over, proeict de blogging si vlogging si am o societate de consultanta in asigurari."

Vezi și

Cu toate astea, el nu este legat de un birou. Munceşte cam de peste tot de prin Bucureşti. Are nevoie doar de internet.

Ca freelancer câştigă suficienţi bani cât să îşi permită să trăiască stilul de viaţă pe care şi-l doreşte. 

Povestea lui nu este singulară. Diana tocmai şi-a pus pe picioare o afacere online.

Diana vinde lenjerii high class, moderne, dar şi ecofriendly.

Diana, antreprenor: "Tot timpul mi-a placut sa imi aleg singură ce inseamna textile pentru casa, dupa care m-am informat, am incercat sa vad ce inseamna piata in tara si in strainatate."

Acum, vine la muncă într-un hub, care arată mai mult ca un loc de joacă. Dar asta îi place şi mai mult.

Valerica s-a mutat în Bucureşti acum jumătate de an. Avea în Iaşi o platformă online pentru distribuţie mărfuri. Însă a văzut o oportunitate în Capitală.

Acum, Valerica vine în fiecare zi cu zâmbetul pe buze la muncă şi îi merge din ce în ce mai bine. Ea câştigă mai mult de 1000 de euro pe lună şi e colegă la hub Alex şi Diana, cu care s-a şi împrietenit. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Freelancingul, înfricoşător pentru mulţi, tentant pentru cei curajoşi. Povestea unor tineri care au uat totul de la zero, pe cont propriu