Antena Meniu Search
x
LIVE

Jucării controversate la raionul pentru copii dintr-un supermarket din Constanța. Oamenii sunt revoltați

Clienţii unui magazin din Constanţa au rămas fără cuvinte astăzi, când au descoperit la raionul cu jucării pentru copii şi delfini de pluş cu organe sexuale. Oamenii le-au cerut socoteală vânzătorilor, dar au anunţat şi autorităţile. Articolele au fost retrase de la vânzare.

la 14.11.2018, 21:27
Vezi și

Clienţii unui magazin din Constanţa au rămas fără cuvinte astăzi, când au descoperit la raionul cu jucării pentru copii şi delfini de pluş cu organe sexuale. Oamenii le-au cerut socoteală vânzătorilor, dar au anunţat şi autorităţile. Articolele au fost retrase de la vânzare. Nu înainte de a fi filmate şi postate pe internet, unde imaginile au ajuns virale.

Jucăriile controversate au fost observate în această dimineaţă de mai mulţi clienţi. Oamenii au descoperit că printre delfiniii de pluş sunt şi unii mai speciali.

Patronul supermarketului din Constanţa se apară şi dă vina pe firma producătoare pentru această. încurcătură.

Cu siguranță este o greșală, o neatenție. O să facem retur la furnizori, de unde am luat produsele. Nici noi nu suntem de acord cu așa ceva - patronul magazinului

La raionul cu jucării au venit în control şi comisarii de la Protecţia Consumatorilor, după ce mai mulţi clienţi le-au sesizat problema.

S-au retras toate jucăriile cu deficienţe de informare faţă de consumatori. Am recomandat închiderea zonei de comercializare a jucăriilor - Horia Constantinescu, şeful CJPC Constanţa

Mai mult, reprezentanţii magazinului riscă şi o amendă, dacă sunt constatate nereguli la documentele de transport al jucăriilor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Jucării controversate la raionul pentru copii dintr-un supermarket din Constanța. Oamenii sunt revoltați