Antena Meniu Search
x

Jucării controversate la raionul pentru copii dintr-un supermarket din Constanța. Oamenii sunt revoltați

Clienţii unui magazin din Constanţa au rămas fără cuvinte astăzi, când au descoperit la raionul cu jucării pentru copii şi delfini de pluş cu organe sexuale. Oamenii le-au cerut socoteală vânzătorilor, dar au anunţat şi autorităţile. Articolele au fost retrase de la vânzare.

Vezi și

Clienţii unui magazin din Constanţa au rămas fără cuvinte astăzi, când au descoperit la raionul cu jucării pentru copii şi delfini de pluş cu organe sexuale. Oamenii le-au cerut socoteală vânzătorilor, dar au anunţat şi autorităţile. Articolele au fost retrase de la vânzare. Nu înainte de a fi filmate şi postate pe internet, unde imaginile au ajuns virale.

Jucăriile controversate au fost observate în această dimineaţă de mai mulţi clienţi. Oamenii au descoperit că printre delfiniii de pluş sunt şi unii mai speciali.

Patronul supermarketului din Constanţa se apară şi dă vina pe firma producătoare pentru această. încurcătură.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La raionul cu jucării au venit în control şi comisarii de la Protecţia Consumatorilor, după ce mai mulţi clienţi le-au sesizat problema.

S-au retras toate jucăriile cu deficienţe de informare faţă de consumatori. Am recomandat închiderea zonei de comercializare a jucăriilor - Horia Constantinescu, şeful CJPC Constanţa

Mai mult, reprezentanţii magazinului riscă şi o amendă, dacă sunt constatate nereguli la documentele de transport al jucăriilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Jucării controversate la raionul pentru copii dintr-un supermarket din Constanța. Oamenii sunt revoltați