Antena Meniu Search
x

La butoi sau la cort, cazare în plin centrul Brașovului

După ieşirea din starea de urgenţă, braşovenii au redeschis butoaiele. Nu cele de vin, ci butoaiele transformate în spaţii de cazare chiar în centrul oraşului.

de Redactia Observator

la 13.06.2020, 14:18

Vezi și
  • Turiștii se pot odihni fără a fi deranjați.
  • O noapte într-un cort complet utilat costă 165 de lei.

Este o idee inedită pentru cei care nu vor să stea la hotel, dar nici la cort. Cele 16 butoaie dormitor de lângă Biserica Neagră sunt încăpătoare şi confortabile.

Chiar în centrul Brașovului, ascuns între zidurile vechii cetăți, se află un ansamblu format din 16 butoaie de lemn unde turiștii se pot odihni fără a fi deranjați. Decât, poate, de clopotul bisericii negre care este foarte aproape.

Turistă: Dacă vrei să faci parte dintr-o poveste, cred că e locul ideal. Eşti în centrul oraşului, în spate ai turnul de apărare, deci te simţi în siguranţă.

Cei care ajung aici se pot caza în butoaie pentru două persoane, iar în mijloc au o terasă unde pot petrece timpul liber.

O noapte de cazare într-un botoi de două persoane costă 25 de euro. La nevoie, înăuntru poate încăpea şi un căţel.

Monika Lorincz, manager: Îi aşteptăm cu drag pe oaspeţi să se bucure de natură, de mult verde, împreună cu animalele lor de companie.

În cazul în care nu vreţi să staţi aici şi nici nu vreţi să staţi într-o cameră obişnuită de hotel, puteţi alege un camping, care şi acesta este în centrul oraşului.

O noapte într-un cort complet utilat și încălzit înăuntru, cu pat, scaune, propriul șeslong și propriul hamac costă 165 de lei.

Istvan Kelemen, administrator: Este un loc inedit pentru că este glamping în oraş. Glamping însemnând glamorous camping, deci practic este un camping în care elimini toate părţile neplăcute sau mai dificile.

Cei care vor să se cazeze la butoi o pot face pe tot parcursul anului. La cort, iarna, temperaturile scăzute fac cazarea mai dificilă.

Pe timpul verii, însă, aici sunt 6 corturi montate, iar administratorii îşi propun să crească numărul lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » La butoi sau la cort, cazare în plin centrul Brașovului