Antena Meniu Search
x

Argentin Todea, salvatorul medicilor, a plâns la înmormântarea Aurei!

Cu lacrimile îngheţate pe obraz, Aura Ion, studenta care şi-a dat viaţa să salveze lumea, s-a despărțit de cei care au iubit-o.

Vezi și

Îmbrăcată în uniformă militară, tânăra de 23 de ani, al cărei sfârşit a impresionat până la lacrimi o ţară întreagă, a fost condusă pe ultimul drum.

Sicriul alb a fost scos pe umeri de militari în sunetul muzicii funebre. Sute de oameni au umplut curtea cimitirului. Durerea şi revolta se puteau citi pe chipurile lor. Sunt colegi de facultate, prieteni sau oameni care i-au aflat destinul dramatic.

Printre cei care au venit să o conducă pe ultimul drum, s-au numărat ministrul Apărării Mircea Duşa dar şi moţii din Apuseni. Cei care au ajuns primii la epava avionului şi au purtat-o pe braţe până la ambulanţă. Cu ochii în pământ, Argetin Todea abia a reuşit să scoată câteva cuvinte.

Impresionaţi până la lacrimi, zeci de oameni au venit să se roage pentru ea, încă de aseară, la capelă. Şi să fie alături de familie.

Argentin Todea a izbucnit în plâns la mormântul fetei şi a transmis condoleanţe familiei şi regrete că nu a putut face mai multe pentru Aura!

Aura era studentă la medicină militară şi avea toată viaţa înainte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Argentin Todea, salvatorul medicilor, a plâns la înmormântarea Aurei!