Antena Meniu Search
x

Lacrimi si rugaciuni pentru Rafael, baiatul ucis de bicicleta

Biserica din Herastrau a fost azi neincapatoare. Rude, colegi, profesori, enoriasi, toti l-au condus pe Rafael, pustiul ucis de bicicleta, pe ultimul drum

Vezi și

Printre valuri de lacrimi si flori s-a scurs cea mai neagra zi. Prietenii si familia l-au condus pe Rafael pe ultimul drum. Un pusti jucaus, indragosit de bicicleta lui. Parintii aveau mari asteptari de la el.

Peste 10 preoti l-au condus pe Rafael la groapa, in timp ce tatal sau, si el parinte la Biserica din Herestrau, s-a rugat, privind spre cer. I-au fost alaturi pana si enoriasii. La inceputul vacantei, Rafael ar fi trebuit sa plece intr-o excursie, dar s-a razgandit in ultimul moment.

Un accident stupid i-a curmat brusc viata. Se plimba cu bicicleta pe trotuar impreuna cu fratele lui. La un moment dat, a incercat sa sara peste rampa de acces intr-o banca, dar ghidonul s-a rupt, iar teava i-a strapuns gatul.

Moartea lui Rafael ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru toti pustii pasionati de sporturi periculoase, dar si pentru parintii care le cumpara bicicletele. Trebuia sa aiba grija la calitatea lor. Nu sunt tocmai ieftine, dar au intarituri speciale care rezista la soc. In cazul bicicletelor obisnuite, trebuie tinut cont macar de un singur sfat. Suruburile trebuie mereu intarite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Lacrimi si rugaciuni pentru Rafael, baiatul ucis de bicicleta