Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Lecţii de schi pentru copii, în ultimele zile de vacanţă. Tarifele pentru o lecţie standard pornesc de la 60 de lei

Pârtiile din Poiana Braşov sunt pline de copii dornici să înveţe sa schieze. Cu ajutorul tunurilor de zăpadă, administratorii domeniului au reuşit să menţină majoritatea pârtiilor deschise, în ciuda vremii de primăvară din ultimele zile.

de Redactia Observator

la 07.01.2022 , 20:04

Uşor temători, dar dornici să înveţe, micii pasionaţi ai sporturilor de iarnă nu se dau bătuţi. Deşi, începutul nu este tocmai uşor. 

Claudiu Loghin, reporter Observator: Aşa arată acum pârtia Stadion din Poiana Braşov. Este una dintre pârtiile pentru începători şi în ciuda temperaturilor atmosferice ridicate, stratul de zăpadă este unul foarte bun. Pârtia este în prezent a celor mai tineri practicanţi de schi şi snowboarding. 

Pe pârtiile Stadion şi Bradul, singurele deschise din cele şase pârtii aflate în partea inferioară a masivului Postăvaru, stratul de zăpadă măsoară acum 20 de centimetri. Suficient pentru lecţiile de bază ale micilor schiori. 

Vezi și

Instructor de schi: În primul rând, trebuie să-i obişnuim să frâneze, să nu lovească pe cineva.

Pe acelaşi subiect

 Alunecare, frânare, ne oprim. După care trecem greutatea, că asta-i, trecerea greutăţii de pe un picior pe altul. Încep cu ocolirile. 

Copil: Cel mai important este să ştii să frânezi.

Reporter: Cum frânezi?

Copil: Pui picioarele ca un triunghi. 

De pe margine, părinţii au supravegheat atent primele lecţii ale copiilor

O lecție standard de ski sau snowboard durează aproximativ două ore. În funcţie de şcoala aleasă - tarifele pornesc de la 60 de lei şedinţa pentru grupurile de minimum cinci persoane şi pot ajunge până la 130 de lei în cazul lecţiilor private. Pentru rezervări, dar şi pachetele de mai multe zile, se oferă discont. 

În schimb, cei care nu mai nevoie de nicio lecţie se pot avânta şi pe pârtiile din partea superioară a masivului. Unde, odată cu scăderea temperaturilor, în această dimineaţă, administratorii domeniului schiabil au repus în funcţiune tunurile de zăpadă artificială.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Lecţii de schi pentru copii, în ultimele zile de vacanţă. Tarifele pentru o lecţie standard pornesc de la 60 de lei