Antena Meniu Search
x
LIVE

Leo Iorga, solistul trupei Pact, se recuperează la Târgu Mureș

Cântăreţul merge periodic la o clinică de specialitate de acolo ca să facă exerciţile necesare după operaţia pe creier pe care a suferit-o în luna mai a anului trecut

la 29.01.2015, 17:01
Vezi și

Cântăreţul merge periodic la o clinică de specialitate de acolo ca să facă mişcare după operaţia pe creier pe care a suferit-o în luna mai a anului trecut

Colegii mei au stat de vorbă cu el, azi, chiar în sala de recuperare. Leo Iorga era zâmbitor, se simţea bine şi a mărturisit că viaţa lui este tot pe scenă.

Îmbrăcat lejer, într-un tricou, pantaloni scurţi şi cu pantofi sport în picioare, Leo Iorga urmăreşte ca un elev docil fiecare indicaţie pe care i-o dă medicul kinetoterapeut.

În mai, anul trecut, Leo Iorga urca pe masa de operaţie. Medicii i-au extirpat o tumoră de trei centimetri lungime. Dar după intervenţie nu şi-a mai putut folosi piciorul drept la întreaga capacitate. Un lucru de care fusese avertizat, de altfel.

Leo Iorga merge periodic la o clinică de specialitate din Tîrgu Mureş. Iar exerciţiile îşi spun cuvântul. La fiecare vizită artistul învaţă exerciţii noi, în funcţie de evoluţie. Pe lângă exerciţii, şi muzica îl ajută pe Leo să se refacă. Concertele sunt viaţa lui.

Solistul a mai suferit o operaţie şi în urmă cu patru ani, atunci când i-a fost extirpată o tumoră de la plămâni. De fiecare dată, Leo Iorga a luptat cu o forţă incredibilă şi şi-a revenit.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Leo Iorga, solistul trupei Pact, se recuperează la Târgu Mureș