Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Licitație caritabilă, în sprijinul victimelor din clubul Colectiv

Lucrările a 58 de tineri artiști plastici vor fi expuse online, timp de două săptămâni, în cadrul unei licitații caritabile care își propune să sprijine victimele incendiului din clubul Colectiv, a informat, miercuri, Asociația Beneva.

de Redactia Observator

la 25.11.2015 , 10:42

 Lucrările a 58 de tineri artiști plastici vor fi expuse online, timp de două săptămâni, în cadrul unei licitații caritabile care își propune să sprijine victimele incendiului din clubul Colectiv, a informat, miercuri, Asociația Beneva.

Startul licitației va fi dat miercuri seara, la ora 21,00.

Cele 75 de lucrări de artă și obiecte de design, donate de tinerii artiști români, vor putea fi rezervate în baza copiei unui act de identitate. Plata pentru lucrarea preferată va fi efectuată în contul asociației non-profit Beneva care va pune la dispoziția cumpărătorilor un act de donație.

Articolul continuă după reclamă

"Cele 75 de lucrări de artă și obiecte de design donate de cei 58 de tineri artiști români reprezintă un gest solidar cu toți cei care au fost afectați direct sau indirect de tragedia din clubul Colectiv: familie, prieteni, fani, colegi, artiști. Toți banii strânși în urma licitației caritabile sunt destinați celor aflați acum în mare nevoie și durere, cu speranța că acest simplu gest nu este nici nesemnificativ și nici singular printre cei care sunt alături de victimele din Clubul Colectiv", se arată într-un comunicat transmis de Asociația Beneva.

Colecția de lucrări donate poate fi accesată la link-ul http://zimanauctions.com/colectiv-benefit-auction. Doritorii pot participa direct la licitație prin crearea unui cont personal de logare, fie pot contacta echipa telefonic pentru a rezerva lucrările și pentru a specifica prețul maxim pe care îl pot oferi.

Printre cei 58 de autori se numără: Anca Boeriu, Otilia Cadar, Laura Covaci, Suzana Fântânariu, Horea Paștina, Florica Prevenda, Alexandru Rădvan, Mihai Sârbulescu, Valeriu Șchiau și Lucian Țăran.

Licitația este organizată de Asociatia Beneva și susținută nonprofit de Ziman Auctions. Fiind vorba de o licitație de caritate, Ziman Auctions nu percepe comision pentru achizițiile din cadrul licitației.

Sursa: agerpres.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Licitație caritabilă, în sprijinul victimelor din clubul Colectiv