Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Licitație pentru nostalgicii Epocii de Aur

Nostalgicii Epocii de Aur îşi pot umple colecţia de amintiri cu obiecte personale ale soţilor Ceauşescu.

de Redactia Observator

la 26.01.2018 , 01:18

Nostalgicii Epocii de Aur îşi pot umple colecţia de amintiri cu obiecte personale ale soţilor Ceauşescu. Un costum de vânătoare, o blană de tigru sau o statuetă de cristal, făcută de sticlari faimoşi, sunt doar câteva dintre sutele de obiecte scoase la licitaţie, la 100 de ani de la naşterea fostului dictator.

Sute de obiecte din istoria României socialiste aşteaptă să fie readuse la viaţă. Sunt scoase la licitaţie în ziua în care Ceauşescu ar fi împlinit 100 de ani. 

Pe măsură ce a urcat către vârful României socialiste, familia Ceauşescu a prins gustul luxului. Aşa a adunat Nicolae Ceauşescu o colecţie impresionantă de cadouri, unul mai neobişnuit decât altul. O blană de tigru dăruită Tovarăşului îşi poate găsi acum locul în casa oricărui nostalgic.

Vezi și

Cei care visează să se îmbrace în hainele fostului dictator o pot face cu 200 de euro. De la atât porneşte licitaţia pentru costumul de vânătoare purtat de Ceauşescu. 

Martorii Epocii de Aur, dar şi cei care o cunosc doar din povestiri, sunt copleşiţi de semnele lăsate încă, în timp, de anii comunismului. 

Pentru unii, România socialistă a rămas, într-adevăr, o ţară din lumea a treia. Alţii, însă, încă mai regretă vremurile de atunci. Un lucru este sigur: este un capitol pe care nimeni nu îl poate uita. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Licitație pentru nostalgicii Epocii de Aur