Antena Meniu Search
x

Dacă "Litoralul pentru toţi" este accesibil oricui, pentru seniori, ofertele nu sunt la fel de avantajoase

Dacă "Litoralul pentru toţi" este accesibil oricui, indiferent de venit, când vine vorba despre "Oferta pentru Seniori", totul se schimbă. Ce-i drept, programul se adresează românilor de la 55 de ani în sus, nu doar pensionarilor.

Vezi și

Dacă "Litoralul pentru toţi" este accesibil oricui, indiferent de venit, când vine vorba despre "Oferta pentru Seniori", totul se schimbă. Ce-i drept, programul se adresează românilor de la 55 de ani în sus, nu doar pensionarilor. Cu toate acestea, pentru luna septembrie, tarifele sunt considerabile.

Pe tot litoralul, doar patru unităţi de cazare au "Oferta Seniori". La Neptun Olimp e un singur hotel, de trei stele. Unde, pentru un sejur de 8 zile, într-o cameră dublă, pensionarii plătesc 2.200 de lei. Adică, două pensii medii lunare. Oferta include pensiune completă şi două proceduri de tratament pe zi. Beneficiari pot fi doar turiştii români cu vârsta peste 55 ani.

În staţiunea Mamaia, sunt trei hoteluri care oferă seniorilor pachete promoţionale. Unul din ele are patru stele, iar preţul camerei porneşte de la 230 de lei pe zi de persoană. 

Oferta Seniori este lansată de operatorii de turism în extrasezon, adică în lunile mai - iunie sau septembrie - octombrie. În ţara noastră, prea puţini hotelieri vin cu oferte speciale, pentru toate categoriile de pensionari.

Ofertele se adreseaza persoanelor cu varsta minima de 55 ani si ofera posibilitatea acestora de a-si petrece vacanta pe litoralul romanesc la pret redus. Asta se face in general in lunile mai-iunie sau septembrie-octombrie.

De cele mai multe ori Oferta Seniori este insotita de servicii de masa de tip demipensiune sau pensiune completa, astfel incat singura grija a turistilor in timpul sejurului sa fie relaxarea si odihna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Dacă "Litoralul pentru toţi" este accesibil oricui, pentru seniori, ofertele nu sunt la fel de avantajoase