Antena Meniu Search
x

Litoralul, pregătit pentru marea deschidere

Litoralul se pregăteşte de marea deschidere. În hoteluri şi la terase, angajaţii dezinfectează tot ce se poate pentru ca pe 1 iunie să îşi poată primi turiştii fără riscuri.

de Redactia Observator

la 28.05.2020, 17:19

Vezi și
  • Patronii au scos la înaintare utilajele cu dezinfectant.
  • Primii turişti sunt aşteptaţi la Mamaia mâine.

Pentru a se asigura că vor putea funcţiona în condiţii de siguranţă, patronii au investit în scanere, dispozitive dezinfectante şi sisteme care le permit clienţilor să facă un "check in" rapid şi cu minimum de contact.

În aşteparea turiştilor, patronii de restaurante au scos la înaintare utilajele cu dezinfectant. Toate suprafeţele sunt aspirate, curăţate şi tratate cu substanţe care ucid virusurile şi bacteriile.

Sebastian Puznava - manager hotel 4 stele: Noi ne pregătim pentru întâmpinarea turiştilor. Însa în acest moment pe lângă soluţiile pe care le foloseam uzual adăugăm substanţe bactericide şi virucide.

Speră că în acest fel, de la 1 iunie, turiştii vor putea veni şi se vor bucura în siguranţă de o vacanţă la malul mării. Pregătiţi sunt şi hotelierii.

Iulian Tenie - hotelier: Termoscanare. Aceasta este prima operaţiune. O să îi invite pe turişti să facă dezinfecţia mâinilor şi apoi o să păşească în interiorul recepţiei. Dispensere pe camerele de acces spre camere, sistemul flexibil de menaj, dezinfecţia zilnică a tuturor coridoarelor de acces sunt doar câteva dintre măsurile pe care le vom lua pentru siguranţa clienţilor anul acesta.

Elena Oprea - hotelier 4 stele: Mult mai puţine rezervări faţă de anul trecut, dar este totuşi mulţumitor că avem rezervări, aproximativ 35 de camere.Turistul trebuie să achite de la 230 de lei camera dublă cu mic dejun inclus servit deocamdată în regim room service.

Pe plajă, operatorii s-au pregătit deja, deşi nu sunt convinşi că marea deschidere îi vizează şi pe ei. 

Paul Marin - operator de plaja: Daca terasele se deschid si plaja nu, nu am ce sa fac, va veni lumea la terasa si se va plimba pe plaja. Eu m-am gandit, fata de anul trecut voi avea o distanta mult mai mare, daca anul trecut aveam 4 m între umbrele si anul acesta va fi de 6 m, 6 m si jumatat.

Primii turişti sunt aşteptaţi la Mamaia mâine, iar vremea se anunţă şi ea prietenoasă, chiar dacă uşor mai rece decât ne-am aştepta în această perioadă a anului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Litoralul, pregătit pentru marea deschidere