Antena Meniu Search
x

Locuri noi pentru copiii cu dezabilităţi

Copiii care suferă de autism, tetrapareză spastică, epilepsie sau tulburări de comportament pot merge la terapie într-un centru modern, cum rar se poate vedea.

Vezi și

Din cauza numărului mare de bolnavi, primarul sectorului 4 a decis să lărgească Centrul Harap-Alb cu o aripă mult mai modernă.

Un cabinet de Logopedie, unde, cu materialele existente, bineînţeles, se va încerca simularea vorbirii.

Noua clădire, decorată pe gustul celor mici şi dotată cu aparatură performantă, a fost construită în mai puţin de un an din fonduri europene. Investiţia depăşeşte 3,6 milioane de lei. Aici se pot trata zilnic 80 de copii cu dizabilităţi, cu vârste de la 6 ani în sus.

Tocmai exerciţiile în apă vor face ca aceşti copii să facă mişcări pe care în alte locuri nu ar fi putut să le facă. Numărul tot mai mare de pacienţi le-a determinat pe autorităţi să construiască o nouă aripă.

Serviciul de baneofizioterapie,o sala de kinetoterapie, masaj si încă o sală de logopedie. Cabinetele medicale de logopedie, kinetoterapie şi hidroterapie vor funcţiona 24 de ore din 24.

Prioritate la Centrul de recuperare şi tratament Harap Alb vor avea copiii cu probleme din sectorul 4, dar sunt primiţi şi alţi pacienţi, în funcţie de locurile rămase

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Locuri noi pentru copiii cu dezabilităţi