Antena Meniu Search
x

Lovitură pentru gospodinele din Buzău! Primăria a interzis două activităţi casnice esenţiale

Uscarea rufelor în balcoanele deschise sau bătutul covoarelor în spatele blocului vor fi sancţionate în municipiul Buzău, de la 1 decembrie.

Uscarea rufelor în balcoanele deschise sau bătutul covoarelor în spatele blocului vor fi sancţionate în municipiul Buzău, de la 1 decembrie, cu amenzi cuprinse între 500 şi 1.000 de lei , potrivit prevederilor unui nou regulament de convieţuire socială votat joi de Consiliul Local Municipal (CLM) Buzău. 

Aceeaşi amendă va fi aplicată de către poliţiştii locali şi persoanelor care scuipă pe domeniul public sau aruncă hârtii, dar şi celor surprinşi că scriu sau desenează pe faţadele blocurilor, clădirilor, dar şi gardurile, monumentele şi statuile de pe raza municipiului.

Iniţiatorul regulamentului, primarul Constantin Toma, a declarat la finalul şedinţei CLM că sunt reguli stricte, dar foarte necesare.

'De aproape 28 de ani s-au tolerat astfel de lucruri care nu au nimic în comun cu viaţa într-un oraş civilizat, dar uneori civilizaţia trebuie introdusă şi cu forţa', a mai declarat primarul Constantin Toma. 

Pe acelaşi subiect

Un punct al regulamentului contestat de consilierii locali PNL este impunerea asociaţiilor de proprietari să menţină curăţenia în parcările din municipiu. 

'Este sarcina societăţii de salubrizare să facă curăţenia în parcări, măsura este ilegală', a declarat liderul consilierilor PNL din CLM, Constantin Ionescu, liberalii abţinându-se la votul de joi din forum administrativ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Lovitură pentru gospodinele din Buzău! Primăria a interzis două activităţi casnice esenţiale