Antena Meniu Search
x

Video Lucrări la Pasajul Unirii, după valul de incidente din tunel. Circulaţie oprită pe timpul nopţii

După numeroasele incidente ce au avut loc în Pasajul Unirii din Capitală, noaptea trecută circulația în pasaj a fost din nou oprită pentru începerea lucrărilor de montare a noilor sisteme de semnalizare și avertizare.

de Redactia Observator

la 28.03.2023, 08:40

Vezi și

Constructorii vor conecta scuarul care se amenajează pe mijlocul Bulevardului Dimitrie Cantemir la o sursă de electricitate din interiorul pasajului. De acolo vor fi alimentate camerele video și panourile de informare care vor fi montate pe porţile de avertizare şi de gabarit de la intrarea în tunel. Lucrările vor continua și în această noapte începând cu ora 23:30, pe sensul de mers către Universitate. Pasajul Unirii a fost redeschis la începutul lui septembrie 2022, după o investiţie de 12 milioane de euro, iar de la deschidere au avut loc mai multe incidente. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » Lucrări la Pasajul Unirii, după valul de incidente din tunel. Circulaţie oprită pe timpul nopţii