Antena Meniu Search
x
LIVE

Ludovic Orban, relaxat la terasă în Centrul Vechi al Capitalei

Dorul relaxării l-a dus şi premierul României. Ludovic Orban a fost surprins, seara trecută, la mai multe terase din Centrul Vechi al Capitalei. Patru localuri, mai exact, a bifat Orban, împreună cu şeful Cancelariei, Ionel Dancă, şi cu Andi Manciu. Premierul a declarat că a ieşit în oraş la invitaţia unui bun prieten şi ne îndeamnă pe toţi să-i urmăm exemplul, dar să nu uităm că avem de respectat şi anumite reguli.

De Redactia Observator la 07.06.2020, 12:15
Vezi și
  • Ludovic Orban, surprins în Centrul Vechi al Capitalei
  • Premierul a bifat patru localuri

Înconjurat de prieteni, Premierul României a savurat o bere neagră la draft. I-au lipsit şi lui plimbările în aer liber, dar şi ieşirile la terasele din Centrul Vechi.

Ludovic Orban, premierul României Am fost invitat de o gazdă bună la o plimbare în centrul vechi şi am răspuns cu mare bucurie. Este o atmosferă plăcută, încet-încet Centrul Istoric începe să îşi revină.

Ludovic Orban a ţinut-o din terasă în terasă. Patru localuri, la rând, într-o singură seară.

Printre cei aflaţi în compania premierului a fost şi Ionel Dancă, şeful cancelariei prim-ministrului, dar şi consilierul premierului, Andi Manciu.

Ludovic Orban, premierul României - Mărturisesc că a fost ideea colegilor, care evident mi-au pus pe masă şi solicitările de a face această plimbare de încurajare a oamenilor să revină încet la normal. Sigur numai cu respectarea regulilor.

Premierul a salutat mulţimea de la terase, lucru care i-a bucurat nespus pe oameni.

În sfârşit mă simt şi eu bine că vine printre noi, om normal.

Întrebat de ce nu a dat o fugă la mare sau la munte, premierul a precizat că a ocupat la Guvern şi pregăteşte măsurile de relaxare după 15 iunie. Însă, îi îndeamnă pe oameni să aibă grijă, ca să nu se îmbolnăvească.

Ludovic Orban, premierul României - Sincer mă bucur, îi rog să respecte regulile, să se bucure de mare, de plajă, de activităţile specifice sezonului estival la mare fără să se îmbolnăvească.

Printre altele, prim-ministrul a promis şi că se va lăsa de fumat.

E, acum am fumat, dar mă bate gândul.

Ultima oprire a fost la un restaurant, acolo unde s-a întâlnit şi cu Nicuşor Dan. Pentru membrii Guvernului seara de distracţie a început la ora 18. Şi s-a terminat după lăsarea întunericul, în jurul orei 22.

La plecarea din Centrul Vechi, premierul a mărturisit că regulile se respectă la terase şi a fost plăcut impresionat să vadă oameni prietenoşi, care se bucură de relaxare. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Ludovic Orban, relaxat la terasă în Centrul Vechi al Capitalei