Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Luminițele de Crăciun au fost aprinse la Timișoara și Brașov

Chiar dacă spiritul Crăciunului pare să fie activat pe străzi şi în magazine tot mai devreme, există şi localităţi din ţară care au aşteptat prima zi de iarnă pentru a aprinde luminiţele festive şi pentru a deschide târgurile de sezon.

de Redactia Observator

la 02.12.2019 , 11:01

Chiar dacă spiritul Crăciunului pare să fie activat pe străzi şi în magazine tot mai devreme, există şi localităţi din ţară care au aşteptat prima zi de iarnă pentru a aprinde luminiţele festive şi pentru a deschide târgurile de sezon. Este cazul Braşovului şi al Timisoarei, unde aseară mii de oameni au ieşit pe străzi să se bucure de aroma vinului fiert şi de primele colinde.

În zi naţională, din atmosfera de aseară din Piaţa Victoriei din Timişoara nu putea lipsi imnul. De jur împrejur, sute de mii de beculeţe au creat o atmosferă de basm. Capitala Banatului s-a remarcat prin faptul că are două târguri de sezon.

Oamenii s-au putut bucura de vin fiert cu scorţişoară, de bunătăţi tradiţionale, dar şi de gheaţa numai bună a pationoarului special amenajat.

Vezi și

Târgul de Crăciun s-a deschis şi în Piaţa Sfatului din Braşov. Bradul înalt de peste 30 de metri şi împodobit cu zeci de mii de luminţe a fost atracţia principală.

Peste cinci mii de braşoveni au vrut să ia parte la deschiderea târgului de Crăciun. Anul acesta tema este "Dans de vifor". Au fost aleşi doar producători şi meşteşugari din judeţ. Printre ei l-am întâlnit şi pe Cătălin, care pictează globuri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Târgurile de Crăciun vor fi deschise până în luna ianuarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Luminițele de Crăciun au fost aprinse la Timișoara și Brașov