Antena Meniu Search
x

A apărut magazinul second hand cu articole de lux. O geacă, 4 500 euro

Cred că nu există femeie care să nu-şi dorească să aibă în dulap măcar o creaţie a unui mare designer! Nu mă refer doar la rochii, ci şi la pantofi sau genţi. Doar că toate acestea costă enorm, aşa că - de cele mai multe ori - rămân doar cu visul.

Vezi și

Sau rămâneau, pentru că acum au şansa să-şi cumpere produse de brand la nişte preţuri rezonabile. Nu de pe site-uri sau de la vreun outlet, ci de la un magazin second-hand. de lux.

La doar 25 de ani, Cristiana a descoperit afacerea perfectă. Cea în care nu investeşte niciun leu, dar din care scoate profit. A deschis un second hand de lux.

Trăind de aproximativ cinci ani în Viena, am văzut atât de multe magazine second hand de lux atât în Viena cât şi în Paris, încât m-am îndrăgostit de această nişă şi am spus că ar fi un business excepţional de adus în România, spune Cristina, proprietara unui second hand de lux.

Ideea de second hand de lux este nouă pe piaţa din România. Aşa că ideal ar fi să explicăm cum funcţionează.

Magazinul meu este în regim de consignaţie. Clientul vine la mine îşi lasă produsul, stabilim împreună un preţ, după care eu îmi pun adaos comercial şi pun produsul la vânzare. De obicei clienţii sunt prietenii mei şi cunoştinţe, explică Cristina.

Aici este paradisul oricărei iubitoare de modă, mai ales că multe dintre produse nu se mai găsesc nicăieri în magazine. Cum este şi această geacă de piton.

Este o ediţie limitată. A fost scoasă doar în 10 bucăţi. Aceasta este a cincea bucată. Este o geacă care a valorat în magazin 6000 de euro. Preţul ei nu s-a pierdut deloc. Clienta mea doreşte pe ea 4500 de euro, preţ negociabil.

O altă piesă valoroasă este un sacou clasic lansat cu foarte mulţi ani în urmă de una dintre cele mai mari case de modă de la Paris.

Este la preţul de 1000 de lei şi este printre primele creaţii ale unui mare designer străin. Este un clasic. Niciodată nu se va demoda. Este un material deosebit. Este o sofă cu o catifea.

Pantofii şi sandalele sunt de cele mai multe ori luaţi din magazin, ţinuţi în dressing şi aduşi în second hand fără să vadă deloc strada.

Această pereche de pantofi roşii este a unui designer foarte renumit care nu mai scoate pe piaţă acest model la ora actuală. Domnişoara care i-a adus la vânzare i-a adus noi, cu etichetă pe talpă. Cu absolut tot: cutie, săculeţ, flecuri noi. Preţul de achiziţie în magazin este undeva la 800 de euro, iar ea îi oferă la un preţ de 450 de euro, spune Cristina.

La fel de nepurtate sunt şi aceste sandale cu cristale negre. Vin cu tot cu etichetă şi costă 700 de euro, deşi în magazinele casei de modă costă dublu.

În second handul de lux mai există ochelari, genţi, curele, portofele, brăţării şi coliere. Doamnele care vor să strălucească în noaptea de Crăciun pot asorta acestă capă de blană la o rochie roşie clasică.

Preţul de magazin din străinitate este de 1800 de euro şi la mine în magazin costă 700 de euro negociabil.

În second handul de lux nu doar doamnele găsesc haine şi accesorii de designer, ci şi bebeluşii. Ei ar putea fi plimbaţi în acest port bebe pe care mămica îl va asorta cu geanta de la aceeaşi casă de modă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » A apărut magazinul second hand cu articole de lux. O geacă, 4 500 euro