Antena Meniu Search
x

Măcel cu săbii în plină stradă, la Cluj

Doi fraţi au atacat un grup de bărbaţi, în faţa unui club din centrul oraşului. Şi au tăiat pe oricine le-a căzut sub lamă! Un tânăr nevinovat a ajuns la spital, cu răni grave la gât.

Vezi și

Tot scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere. Ei sunt fraţii Argheluş. Dar se cred Ninja. Înarmaţi cu două săbii, bărbaţii aleargă pe stradă şi taie, la întâmplare, pe oricine le iese în cale. Un măcel cu premeditare.

Cluj, ora 3 dimineaţa. În faţa unui club din centrul oraşului, unui dintre fraţi flutură două săbii în faţa unui grup de oameni. Un taxi îl aşteaptă cu motorul pornit. La un moment-dat, bărbatul aruncă pe bancheta din faţă una dintre săbii.

Câteva minute mai târziu, din club iese un tânăr care îi cere socoteală, iar cuţitarul face câţiva paşi înapoi. Un bărbat profită de ezitarea lui şi încearcă să-l dezarmeze. Îl ţine de gât şi îl trânteşte la pământ.

Dar agresorul se ridică, îşi recuperează cuţitul şi începe să lovească în toate direcţiile. Taie pe oricine apucă, iar fratele lui îi sare în ajutor. Şi el e înarmat cu o sabie şi nu ezită să o folosească.

Speriaţi şi răniţi, martorii încearcă să fugă, dar cuţitarii îi aleargă pe stradă. Un tânăr e prins între zid şi o maşină parcată şi încasează mai multe lovituri.

Vărsarea de sânge a continuat minute în şir. Un băiat a ajuns la spital cu răni grave la gât. Câţiva milimetri l-au despărţit de moarte.

Cei doi fraţi care au scos săbiile în Centrul Clujului au fost arestaţi preventiv. S-au scuzat în faţa anchetatorilor şi au spus că n-au vrut să rănească pe nimeni. Însă imaginile îi contrazic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Măcel cu săbii în plină stradă, la Cluj