Antena Meniu Search
x

Machiajul - o adevărată artă a frumuseții

Fiecare doamnă respectabilă apelează la ajutorul produselor cosmetice decorative, pentru a înfrumuseța imperfecțiunile sau a accentua anumite trăsături ale feței.

de Redactia Observator

la 05.11.2019, 12:45

Fiecare doamnă respectabilă apelează la ajutorul produselor cosmetice decorative, pentru a înfrumuseța imperfecțiunile sau a accentua anumite trăsături ale feței.

Prin intermediul acestor produse, femeile se simt mai încrezute, mai frumoase și dorite. Nu există doar un simplu exemplu că bărbații sunt atrași de frumusețea femeilor îngrijite. O situație similară descoperim în cazul faimosului brand Maybelline New York https://makeup.ro/brand/29159/, care a luat naștere tot din cauza unei povești de dragoste.

Ideea a aparținut lui Tom Lyle Williams, care a creat o pastă din praf de cărbune și vaselină pentru sora sa, ce suferea din dragoste și dorea să atragă atenția bărbatului râvnit. Pasta pentru gene și sprâncene a accentuat ochii fetei, oferindu-le seducție. Astfel, doar un an mai târziu, cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit.

Machiajul devine o adevărată tendință începând cu anul 1914, atunci când apare prima cutie cu pudră compactă, rujul în carcasă de metal și pasta neagră pentru gene și sprâncene.

Deși utilizarea machiajului a fost interzisă până în 1920, doamnele erau atrase și utilizau aceste produse. Brandul Maybelline, cu sediul la New York, concepea articole de înfrumusețare începând cu 1914. Acestea au fost imediat îndrăgite de public grație prețurilor accesibile, dar și a calității inofensive pentru ten. Fardurile de pleoape, mascara compactă, creioanele contur pentru ochi și buze au fost produse revoluționare în acea perioadă.

Maybelline New York este unicul brand care a pornit de la o mică afacere de familie, și a ajuns numărul 1 pe piață. Marca a cucerit publicul prin raportul eficient dintre calitatea produselor și prețul acestora. Remediile cosmetice sunt mereu adaptate în raport cu ultimele tendințe ale modei.

Brandul cunoscut internațional are o gamă vastă de produse, începând cu accesorii stilate, până la mijloace profesionale de machiat. Remediile cosmetice sunt predestinate pentru toate vârstele, începând cu adolescența. Mai mult decât atât, compania dezvoltă produse special pentru domnișoarele care se machiază de la o vârstă fragedă, astfel încât să asigure protecție maximă pielii sensibile și tinere.

În materie de nuanțe, marca propune culori metalice și îndrăznețe, dar și palete constituite din culori calde. De aceea, este potrivită pentru toate preferințele și stilurile abordate. Maybelline dezvoltă zilnic noi remedii eficiente pentru o îngrijire perfectă a pielii, a părului și a unghiilor. Un factor important este că produsele sunt testate în laboratoare, pentru a nu crea reacții alergice sau alte afecțiuni dermatologice.

Nu în zadar Maybelline New York este prima marcă din lume, fiind distribuită în peste 126 de țări. Diversitatea de opțiuni și produse atrag imediat atenția clienților, care rămân mulțumiți după fiecare utilizare a remediilor de îngrijire și înfrumusețare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Machiajul - o adevărată artă a frumuseții