Antena Meniu Search
x

ACUZAȚII grave la adresa medicilor de la Floreasca! Un model în scaun cu rotile îi acuză de nepăsare: "Mă simt de parcă am fost un experiment"

Magda Coman, modelul în scaun cu rotile, îi acuză medicii de la Floreasca de nepăsare, după ce a fost operată pentru o fractură banală.

Vezi și

Magda Coman, modelul în scaun cu rotile, îi acuză medicii de la Floreasca de nepăsare. A fost operată pentru o fractură banală, dar a constatat ulterior că tija este mult mai lungă decât ar fi trebui şi acum riscă să-i străpungă piciorul.

Crede că a fost tratată cu dezinteres şi umilită doar pentru că are o dizabilitate. 

"Mă simt de parcă am fost un experiment şi chiar dacă nu sunt de specialitate, până şi eu îmi dau seama că am făcut o mare porcărie", a declarat Magda Coman.

Sună dur şi trist în acelaşi timp. Magda este în scaun cu rotile de la 21 de ani şi, pe lângă toate umilinţele prin care trebuie să treacă în fiecare zi din cauza lipsei infrastructurii, a mai trăit o umilinţă la spital. 

"Am avut un eveniment la Cluj şi mi-am fracturat piciorul când m-am transferat din scaun în pat, cred că patul era prea jos", a povestit Magda.

Tibia era fracturată, iar Magda s-a dus la camera de gardă a spitalului Floreasca unde s-a decis să fie operată. Trei medici au asistat la intervenţia chirurgicală, iar unul dintre ei i-a spus Magdei că este rezident. După externare, femeia a plecat în Italia unde a cerut şi o radiografie post-operatorie. 

"Medicii de acolo au fost foarte surprinşi, şocaţi chiar după expresia feţei. Tija asta este foarte lungă şi există posibilitatea să-mi iasă prin genunchi. Nu au înţeles de ce medicii mi-au pus tija asta atât de lungă când fractura era foarte jos.", se plânge tânăra.

Pentru a şi menţine musculatura, modelul trebuie să facă zilnic kinetoterapie, dar acum îi este imposibil. La orice mişcare mai bruscă, fierul i-ar putea străpunge pielea. O nouă operaţie ar însemna alte costuri şi încă o anestezie totală. 

Magda este decisă să depună o plângere pentru a semnala tratamentul pe care l a primit la spital şi speră ca măcar alte persoane cu dizabilităţi să aibă parte de mai multe atenţie. Până când va primi un răspuns, se va ocupa de încă o prezentare atipică de modă, pentru a arăta că frumuseţea nu stă în mobilitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » ACUZAȚII grave la adresa medicilor de la Floreasca! Un model în scaun cu rotile îi acuză de nepăsare: "Mă simt de parcă am fost un experiment"