Antena Meniu Search
x

Furtuna in Bucuresti: Mai multi raniti, curse aeriene redirectionate

Mai multe panouri publicitare au fost doborate de vantul puternic, in centrul Capitalei. In zona Unirii, doua persoane au avut nevoie de interventia medicilor, dupa ce au fost lovite de un astfel de panou.

Vezi și

UPDATE 19:21 O femeie de 80 de ani este in coma, dupa ce un cort s-a prabusit peste sute de oameni, in zona Baba Novac. Zeci de tone de marfuri, schele si panouri au fost puse la pamant. In total, 18 persoane au fost ranite din cauza furtunii.

UPDATE 17:24 Alimentarea cu gaze a fost intrerupta in sectorul 5. 500 de politisti au fost trimisi pe strazile din Bucuresti pentru a izola zonele in care s-au produs incidente si pentru a fluidiza traficul.

UPDATE 16:35 O expozitie de ambarcatiuni din Piata Constitutiei a fost partial distrusa.

UPDATE 16:28 Trei curse Tarom si una Blue Air au fost redirectionate catre Aeroportul Mihail Kogalniceanu. Avioanele nu mai pot ateriza pe Otopeni din cauza furtunii.

Cei doi raniti au suferit traumatisme cranio-cerebrale minore si, cel mai probabil, su fost transportati la Spitalul Municipal.

Pe strada Traian, au cazut doi copaci pe carosabil, iar traficul este blocat pe un sens. De asemenea, a fost intrerupta si circulatia tramvaielor.

Un bucurestean a fost lovit de un cort luat de vant, in zona Baba Novac. Acesta s-a refugiat intr-o farmacie pana la sosirea medicilor. Inca doua persoane au suferit traumatisme cranio-cerebrale in aceeasi regiune.

Un barbat a fost ranit de un geam, in Colentina, dar a refuzat sa fie transportat la spital.

In Piata Constitutiei, o schela metalica s-a prabusit peste o masina. Soferul nu a fost ranit.

De asemenea, mai multi copaci au cazut in centrul Capitalei, pe bulevardul I.C. Bratianu.

Politia recomanda evitarea deplasarilor in oras pana la potolirea furtunii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Furtuna in Bucuresti: Mai multi raniti, curse aeriene redirectionate