Antena Meniu Search
x

O mașină a fost luată pe sus cu tot cu oameni

A fost circ într-o parcare din Timişoara după ce o maşină a fost luată pe sus cu tot cu şofer şi pasageri.

Vezi și

 A fost circ într-o parcare din Timişoara după ce o maşină a fost luată pe sus cu tot cu şofer şi pasageri. Oamenii n-au vrut cu niciun chip să coboare nici atunci când autoturismul a fost cocoţat pe rampă.

Scena incredibilă s-a petrecut în parcarea unui magazin din Timişoara. Încremenit cu mâinile pe volan, şoferului parcă nu-i vine să creadă ce se întâmplă.

Într-un gest disperat, şoferul, mama lui şi o pasageră s-au baricadat înăuntru. Dar asta nu i-a împiedicat pe angajaţii firmei de tractări să urce autoturismul pe platformă. Indignaţi, oamenii au sunat chiar şi la poliţie.

Dar nici asta nu a rezolvat situaţia. Oamenii au fost nevoiţi să plătească aproape 900 de lei ca să le fie coborâtă maşina de pe platformă. Patronul firmei de ridicări susţine că şoferii au fost avertizaţi.

Cu alte cuvinte, cei care parchează acolo, trebuie să şi cumpere de la acel magazin. Altfel, pleacă acasă pe jos. Oamenii spun că au cumpărat, dar după ce au trecut pe la alt magazin

Îngerii Galbeni, căci aşa se numeşte firma de tractări, par să nu fie tocmai îngeri. La o zi după incident, un alt şofer a păţit la fel. Iar cei care au încercat să-i dea în judecată au pierdut.

Potrivit unei hotărâri a consiliului local, firma de tractări are voie doar să blocheze maşinile din parcarea privată. Nu să le şi ridice. Însă, cea mai bună soluţie pentru şoferi este să fie cu ochii-n patru de fiecare dată când parchează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » O mașină a fost luată pe sus cu tot cu oameni