Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mamă nevăzătoare chinuită crunt şi apoi ucisă fără milă de fiul ei, în Gorj

O mamă nevăzătoare din Gorj şi-a dat ultima suflare în strânsoarea braţelor criminale ale fiului său, după ce bărbatul a bătut-o crunt.

de Cristian Ionescu

la 14.07.2020 , 18:14

Mamă ucisă de propriul fiu, în Gorj - Observator/Foto de Arhivă

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, bărbatul de 39 de ani locuia cu mama lui, nevăzătoare, într-o casă oferită de autorități și primea o indemnizație de însoțitor de 1.700 de lei. El nu muncise niciodată, până la 39 de ani, precizează autorităţile.

Femeia în vârstă de 61 de ani a fost bătută, apoi sugrumată.

"Mama avea 61 de ani. El nu a avut serviciu niciodată. Era îngrijitorul mamei sale. Avea o indemnizație de 1.700 de lei, pentru că femeia avea handicap, nevăzătoare, mergea numai de mână, însoțiță de el. Locuiau singuri, într-o locuință socială pusă la dispoziție de Primăria comunei Licurici. Le-a luat foc casa în urmă cu 15 ani, era caz social. În ultimul timp, femeia slăbise mult, cred că avea 30 de kilograme. El era o persoană conflictuală, consuma și băuturi alcoolice. Avea perioade. Avea 82.000 de lei amenzi la primărie, pentru scandaluri, vorbe urâte, cele mai multe pentru apeluri la 112, când consuma alcool suna de 5-6 ori pe zi la 112", a precizat primarul comunei Licurici, Vasile Măciucă, pentru Mediafax.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul de 39 de ani a fost arestat preventiv, pentru omor comis asupra unui membru de familie.

În 2019, acesta a mai fost reținut, tot pentru că şi-a bătut mama.

Citeşte şi: Mamă bătută de propriul fiu, umilită şi târâtă de păr prin casă de tânărul de 23 de ani Noră bătută şi păruită în propria casă de soacra venită în vizită, după ce a acuzat-o că stă degeaba

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri sociale » Mamă nevăzătoare chinuită crunt şi apoi ucisă fără milă de fiul ei, în Gorj