Antena Meniu Search
x

Mama bebelusului abandonat intr-o ghena din Petrosani, gasita de politisti

Mama bebelusului abandonat la sfarsitul saptamanii trecute intr-o ghena din Petrosani a fost gasita de politisti. Femeia le-a spus anchetatorilor ca a vrut sa scape de copil ca sa-si "salveze" relatia de dragoste.

Vezi și

Acum, gratiile o despart de concubin, iar copilul ei are in fata o viata normala. Un politist se pregateste sa-l adopte.

Anchetatorii au aflat ca bebelusul a venit pe lume intr-un apartament din Petrosani, in care cea care i-a dat viata statea cu chirie. Nu a vrut sa-l tina nicio clipa in brate, cu atat mai putin sa-l vada crescand, asa ca l-a aruncat intr-o ghena

Ieri, femeia a mers la locul faptei si le-a explicat politistilor de ce si-a aruncat bebelusul la gunoi.

Nu e prima data cand si-a abandonat un copil de dragul unei relatii. “Am aflat ca mai are un copil dintr-o relatie de concubinaj anterioara, copil care a fost incredintat de instanta de judecata prin hot judecatoreasca tatalui”, a declarat Gabriela Mirela Kando, procurer la Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara.

Pe al doilea copil l-a condamnat la moarte, dar cel mic a avut zile. A fost salvat de la o moarte sigura de cativa angajati ai firmei de salubritate.

Desi era intr-o usoara stare de hipotermie, medicii care l-au consultat au spus ca baietelul este perfect sanatos.

Impresionat de suferinta bebelusului, un politist din Petrosani a decis sa-l infieze. Acasa, politistul mai are trei copii, dintre care doi sunt tot adoptati. Cei doi soti au mers la inceputul acestei saptamani la Directia pentru Protectia Copilului pentru a inregistra actele de adoptie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Mama bebelusului abandonat intr-o ghena din Petrosani, gasita de politisti