Antena Meniu Search
x

Mama care si-a aruncat pruncul la caini, gasita de politisti

Politistii au gasit-o pe mama care si-a aruncat pruncul abia nascut la caini, in curtea spitalului din Targu-Carbunesti. Era mama pentru a treia oara, dar asta nu a impiedicat-o sa-si puna planul diabolic in aplicare

Vezi și

Ea este femeia pe care procurorii o ancheteaza pentru ca si-ar fi omorat bebelusul. A fost adusa pentru a treia oara la audieri. Primele doua dati s-a comportat normal. Acum, pusa in fata probelor a facut un atac de panica si a ajuns la spital. Mama femeii si-a varsat naduful pe jurnalistii prezenti la spital. In fata procurorilor, mama femeii a recunoscut ca aceasta era insarcinata.

Femeia are 31 de ani si doua fete aproape de adolescenta. Pe al treilea copil pe care-l purta in pantece nu l-a mai vrut si s-a gandit sa scape de el, cu orice pret. A profitat de faptul ca nepotul ei urma sa fie operat de apendicita. Asa ca s-a internat cu el, ca apartinator in spitalul din Targu-Carbunesti. A nascut in toaleta spitalului intr-o noapte de aprilie un copil viu, pe care l-a aruncat pe geam, direct in iarba.

Dimineata, infirmierele au descoperit grozavia. Imaginea le-a infiorat pe cele care au gasit pruncul. Infasurat intr-o punga, ca un gunoi oarecare, bebelusul a fost sfasiat de caini. Anchetatorii spun ca in timp ce criminalistii faceau cercetari in curtea spitalului femeia i-a privit ore intregi.

Filmul macabru a dus la deschiderea unei anchete complicate mai ales ca in sectia de chirurgie se putea intra doar pe baza de cartela, pe care o au doar salariatii spitalului.

Toate asistentele de pe sectie au fost supuse unor controale ginecologice. Cum nici una nu dadea semne ca ar fi nascut de curand s-au facut teste ADN tuturor pacientelor si ulterior si rudelor acestora, care au fost internate in acea perioada, in spital. Asa s-a ajuns la mama criminala. Anchetatorii au stabilit ca bebelusul s-a nascut in toaleta pentru ca placenta mamei a fost gasit in canalizare.

Daca se va dovedi ca femeia si-a aruncat copilul din cauza depresiei post natale, ea va fi cercetata pentru pruncucidere. In caz contrar incadrarea va fi schimbata in omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Mama care si-a aruncat pruncul la caini, gasita de politisti