Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mama din Galaţi care şi-a sugrumat bebeluşul de 8 luni a dezvăluit motivul oribilei fapte

Femeia care şi-a sugrumat bebeluşul de 8 luni, în urmă cu 3 zile, la Galaţi, a mărturisit motivul pentru care a făcut acest gest abominabil. Ea a considerat că bebeluşul suferă prea mult, în urma unui diagnostic recent pus de medici, aşa că a decis să-i curme viaţa.

de Cristian Ionescu

la 14.05.2019 , 18:18

Mama din Galaţi care şi-a sugrumat bebeluşul de 8 luni a dezvăluit motivul oribilei fapte - monitoruldegalati.ro

Femeia care şi-a sugrumat bebeluşul de 8 luni, în urmă cu 3 zile, la Galaţi, a mărturisit motivul pentru care a făcut acest gest abominabil.

Ea a considerat că bebeluşul suferă prea mult, în urma unui diagnostic recent pus de medici, aşa că a decis să-i curme viaţa. Apoi, femeia a încercat să-şi ia propria viaţă dar nu a reuşit.

Mama care şi-a sugrumat bebeluşul a dezvăluit motivul 

Articolul continuă după reclamă

Potrivit procurorilor, femeia, pe fondul unei depresii, şi-a agresat fiul minor, în vârstă de opt luni, sugrumându-l, în urma acestei agresiuni producându-se decesul minorului.

Femeia a încercat să explice comiterea acestei infracţiuni pe fondul stării de depresie, pe fondul stării de oboseală pe care o simţea după naşterea celui de-al doilea copil, ajungând să considere că afecţiunile medicale pe care le-a constatat la bebeluşul său şi care au fost constatate şi de către medici sunt deosebit de grave şi că acesta suferea foarte mult.

Ea nu a putut să explice ce s-a întâmplat în momentul în care, rămasă singură cu copilul în domiciliul său, a recurs la acest gest. Se va dispune şi o expertiză psihiatrică pentru a se stabili discernământul femeii, precizează monitoruldegalati.ro

Copilul era răcit şi avea unele afecţiuni pulmonare, dar femeia a considerat că nu are şanse să trăiască

În ultimele luni, copilul suferise de diverse răceli sau alte afecţiuni pulmonare, însă depresia ar facut-o pe femeie să exagereze afecţiunile medicale ale copilului şi să considere că acesta suferă prea mult.

"În general mama are nevoie de suportul emoţional al familie şi de terapie psiho-temperamentală pentru a depăşi greutăţile momentului naşterii. De asemenea, are nevoie de un consult de specialitate, neuro-psihiatric şi de un tratament medicamentos. Probabil depresia post-natală a fost instalată cu mai mult timp în urmă, dar nefiind diagnosticată la momentul oportun a dus la acest tip de comportament. O veste că micuţul ar avea o anumită boală ar fi putut accentua depresia şi netratată ar fi putut duce la un astfel de comportament", sunt de părere psihologii.

Tribunalul Galaţi a admis solicitarea procurorilor de pe lângă parchetul Tribunalului Galaţi şi au dispus arestarea preventivă a femeii de 35 de ani.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Mama din Galaţi care şi-a sugrumat bebeluşul de 8 luni a dezvăluit motivul oribilei fapte