Antena Meniu Search
x

În prag de sărbători s-a gătit ca la armată pentru oamenii străzii din Bacău!

Pentru că nu au posibilităţi şi, mai ales, un adăpost deasupra capului, şi ei merită să simtă spiritul Crăciunului.

Vezi și

Pentru că nu au posibilităţi şi, mai ales, un adăpost deasupra capului, şi ei merită să simtă spiritul Crăciunului. Ore în şir au sfârâit ceaunele cu mâncare, pentru ca mai apoi fiecare nevoiaş să-şi primească pachetul cu hrană caldă!

În bucătăria unui restaurant din Bacău a fost mare forfotă încă de la primele ore ale dimineaţii. Oale întregi cu ciorbă de văcuţă şi gulaş au sfârâit pe foc. S-au pregătit şi câteva sute de sandvişuri. Toate pentru nevoiaşii din oraş. Bucătari au fost chiar reprezentanţii autorităţilor judeţene. 

Vasile Oprişan, IPJ Bacău: "Un mic cadou putem să spunem, ei au nevoie tot timpul şi toţi cei care pot trebuie să se gândească acum în prag de sărbători."

Maricica Coşa, prefect Bacău: "Ne-am implicat în această acţiune pentru că am vrut să arătăm că suntem oameni, alături de oameni, pentru că suntem în preajma sărbătorilor de Crăciun, iar oamenii străzii nu au un adăpost, nu au o mâncare caldă."

Odată gătită mâncarea, caserolele cu hrană caldă au fost dăruite celor aproape 200 de oameni nevoiaşi care au venit în parcarea Stadionului Municipal.  

Daniel Zodian, iniţiatorul proiectului: "Este o plăcere să ajuţi pe alţii, bănuiesc că fiecare dintre noi ar trebui să facă ceea ce am făcut eu, ceea ce am făcut cu toţii, că nu numai eu sunt implicat, sunt o enormitate de oameni."

Iniţiatorii proiectului vor să repete demersul umanitar pentru localnicii aflaţi în dificultate şi anul viitor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » În prag de sărbători s-a gătit ca la armată pentru oamenii străzii din Bacău!