Antena Meniu Search
x

"Mâncătorul de femei" din Rădăuți va face arest la domiciliu

Bărbatul din Rădăuţi cunoscut sub porecla de "mâncătorul de femei" i-a convins pe judecători că se simte rău după ce a stat aproape două luni, în greva foamei.

Vezi și

Bărbatul din Rădăuţi cunoscut sub porecla de "mâncătorul de femei" i-a convins pe judecători că se simte rău după ce a stat aproape două luni, în greva foamei.

El fusese suspectat că şi-ar fi omorât cele trei soţii, care erau surori.

Vasile Lavric va sta închis în propria casă. Doar o stradă îl desparte de locuinţa fostei soacre. Cea care îl acuză de moartea celor trei fiice ale sale. Toate au dispărut după ce Lavric le-ar fi luat de neveste.

Lavric a ajuns la închisoare pentru o tentativă de omor de acum 14 ani. Ar fi încercat să-şi omoare una dintre soţii, cu un ciocan. Se întâmpla în anul 2000.

Vasile Lavric a spus mereu că este nevinovat. Şi ca să-i convingă pe anchetatori a refuzat să mai mănânce în ultimele două luni, în închisoare. A ajuns în spital, iar acum este închis în propria gospodărie.

Mama celor trei fete dispărute plânge fără încetare de când a aflat că fostul ei ginere trăieşte iar la doi paşi de ea. Şi nu e singura care se teme.

Această femeie spune că încă de la început ancheta nu s-au făcut cum trebuie.

Vasile Lavric nu are voie să ia legătura cu familia fetelor dispărute şi este obligat să meargă la poliţie atunci când este chemat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » "Mâncătorul de femei" din Rădăuți va face arest la domiciliu