Antena Meniu Search
x

Video Maratonul plin de culoare "The Color Run" a avut loc la Cluj Napoca. Aproape 4000 de oameni au participat: "M-am simţit excelent"

La Cluj Napoca a avut loc un maraton plin de culoare. Aproape 4000 de oameni au participat la evenimentul "The Color Run". Participanții au alergat 5 km în centrul orașului, iar la fiecare kilometru parcurs au fost stropiţi cu pudră colorată. 

de Redactia Observator

la 08.05.2022, 09:57

Vezi și

La The Color Run nu contează să ajungi primul la finish. Nu există cronometru, pentru că scopul maratonului este voia bună.

Francesca Pop- coordonator eveniment: Ţinând cont că au fost doi ani de pandemie de restricţii ne bucurăm că suntem aici şi că putem aduce un plus de culoare şi fericire.

La start s-au aliniat chiar și câteva mamici care au venit cu bebelușii in cărucioare. 

Reporter: Ce moment aştepţi tu cel mai mult acum pe traseu?

Participantă: Păi, să mă stropească cu culoare. 

Pentru ca efectul The Color Run să fie mai intens, a fost obligatoriu ca participanții să înceapă cursa în haine albe. Pana la final, acestea au fost colorate de praful special.

Participant: N-am mai fost prăfuit niciodată! Cu nişte oameni foarte frumoşi, toată lumea e foarte bine! M-am simţit excelent. 

La final, toţi participanţii au primit câte o medalie, dar şi un suvenir neobişnuit - un pliculeţ cu pudră colorată, care să le-aducă aminte de experienţa The Color Run. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Maratonul plin de culoare "The Color Run" a avut loc la Cluj Napoca. Aproape 4000 de oameni au participat: "M-am simţit excelent"