Antena Meniu Search
x

Video "Marea Moşmondeală" a ajuns la a V-a ediţie în Sibiu. Moşii Crăciun au alergat pe un traseu de trei kilometri, în scop caritabil

Sibiul s-a umplut aseară de Moşi şi de Crăciuniţe. Ajutoarele lui Moş Crăciun au alergat pe un traseu de trei kilometri în scop caritabil. Fondurile strânse vor acoperi deplăsările echipei de baschet în scaun rulant "Zburatorii", la competiţiile din ţară. Marea MoşMondeală, cum se numeşte competiţia caritabilă, a ajuns la a 5-a ediţie şi a strans la linia de start peste 150 de concurenţi.

de Redactia Observator

la 17.12.2022, 11:22

Vezi și

Copii, tineri, dar şi oameni trecuţi de prima tinereţe s-au înscris la linia de start. Unii au venit cu animalele de companie, alţii cu toată familia sau cu colegii de muncă. Cursa nu a fost una cronometrată, aşa că toţi Moşii care au trecut linia de sosire au fost declaraţi câştigători.

Participant: Superbă ca în fiecare an. Suntem fericiţi că ne aflăm din nou aici. Să fim sănătoşi să trăim liber şi să ne bucurăm pentru aceşti Zburători ai noştri, care sunt un exemplu de viaţă pentru noi.

Participant: A fost ca de Crăciun. Fanfară, voie bună! Ne-am distrat. A fost foarte fain.

Participant: Este chiar o metodă foarte bună de a dona. Te şi distrezi, mai ajuţi şi oameni. Este extraordinar. 

Participanţii au împartit bomboane trecătorilor şi au fost admiraţi şi fotografiaţi de turiştii suprinşi să vadă atâţia moşi într-un singur loc. Toti alergătorii au fost aşteptaţi la linia de sosire de beneficiarii acestui demers caritabil: echipa de baschet în scaun rulant „Zburătorii“.

Ionela Bebeşelea, componenta echipei „Zburătorii“: Acest eveniment este, de fapt, pentru a ajuta echipa de baschet în scaun rulant a Sibiului, pentru a lua echipamente necesare, sau benzină, sau transport pentru toate concursurile pe care le avem prin ţară.

Dani Troanca - organizator: Avem cel mai mare număr cu persoane cu dizabilităţi care joacă baschet, din ţară. Şi suntem foarte fericiţi că ei încet, încet, prind  curaj şi se bucură de viaţă o dată cu noi. 

Astfel de competiţii au loc în fiecare an, înainte de Crăciun, în marile oraşe din ale lumii.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » "Marea Moşmondeală" a ajuns la a V-a ediţie în Sibiu. Moşii Crăciun au alergat pe un traseu de trei kilometri, în scop caritabil