Antena Meniu Search
x

Video Marea, primitoare şi în septembrie. Cât costă un sejur de câteva zile în Mamaia: "Preţuri de septembrie, dar condiţii de iulie şi de august"

Chiar dacă vara a trecut, la malul mării e încă bine pentru plajă. Cei care au avut inspiraţia să-şi rezerve un sejur în această perioadă au tras lozul câştigător. Vremea este minunată, iar apa este chiar mai caldă decât în plin sezon. În plus, preţurile sunt mai mici şi plaja nu e la fel de aglomerată ca până acum. 

de Redactia Observator

la 09.09.2022, 09:44

Vezi și

Turiştii profită din plin de ultimele zile de soare pe litoral. Nu-i împiedică nici vântul, nici valurile mari. 

Turist: Ca la fiecare început de septembrie, vremea este superbă.

Turist: Nu am putut să luăm concediu în luna august şi am luat în septembrie. Apa e foarte caldă, vremea e superbă. Sunt un pic de valuri, într-adevăr, dar e căldură până la urmă. 

De altfel, începutul toamnei este perioada perfectă pentru vacanţă pentru mulţi dintre turişti. 

Pe acelaşi subiect

Turist: Au alternat zilele frumoase cu cele mai puţin frumoase, cu vânt mai puternic, dar decât să fie cald în fiecare zi şi să te prăjeşti, mai bine e aşa. 

Turist: Am prins vremea grozavă şi marea şi apă şi multă veselie şi bucurie.

Reporter: Cum găsiţi marea în septembrie?

Turist: Superbă şi mi-am promis că o să vin numai în septembrie.

Şi iubitorii de kitesurfing sunt fericiţi în aceste zile. Vremea este perfectă pentru ei, iar cei care vor să înveţe o pot face pe plaja 3 Papuci din Constanţa. Cursul durează 10 ore şi costă trei mii de lei. 

Andrei Damian, instructor kitesurf: E poate una dintre cele mai bune zile din acest sezon, avem noroc că apa este încă caldă. În mod normal când bate vântul apa se răceşte, dar avem noroc şi apa este încă super caldă în continuare.

Cazarea e mai ieftină în această perioadă

Corina Martin, director agenție de turism: Începând de la 70 de lei de persoană pentru serii de 5 nopţi, dar aplicabile de foarte multe ori şi pt weekend. Foarte multe hoteluri au lansat tarife în jurul acestei sume, undeva în jur de 100-150 de lei pe cameră, de multe ori cazare şi mic dejun inlus.

Felicia Simion, manager hotel Mamaia: Preţurile evident că au scăzut considerabil. Sunt preţuri de septembrie, dar condiţii de iulie şi de august, doar preţurile au scăzut.

Şi în următoarele zile vremea se va menţine la fel de bună pe litoral, cu temperaturi de până la 30 de grade celsius. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Marea, primitoare şi în septembrie. Cât costă un sejur de câteva zile în Mamaia: "Preţuri de septembrie, dar condiţii de iulie şi de august"