Petrecere în Mărginimea Sibiului. Bucătarii au sărbătorit şi ei Revelionul
Bucătarii au sărbătorit şi ei Revelionul şi au făcut un chef de pomină, în stil boieresc. Zeci de chefi din toată ţara, care au lucrat în noaptea dintre ani, s-au strâns acum în Mărginimea Sibiului şi au petrecut într-un un conac de toată frumuseţea.
Bucătarii au sărbătorit şi ei Revelionul şi au făcut un chef de pomină, în stil boieresc. Zeci de chefi din toată ţara, care au lucrat în noaptea dintre ani, s-au strâns acum în Mărginimea Sibiului şi au petrecut într-un un conac de toată frumuseţea.
Chiar dacă nu au muncit, bucătarii au venit la petrecere îmbrăcaţi tot în uniforma de serviciu: costume şi bonete albe, impecabile. Au fost, cu toţii, vreo 60 de chefi din toată ţara
Fiecare chef a gătit ceva special pentru masa regală. Purceluşul de lapte, pregătit la cuptor, a fost senzaţia serii.
Nici curcanul umplut nu a lipsit din meniul domnesc. După ce au închinat o cupă cu şampanie, bucatarii au ieşit la joc şi nu s-au dat duşi de pe ringul de dans până dimineaţă.
Revelionul bucătarilor profesionişti este la a doua ediţie. Şi anul trecut l-au petrecut tot în Mărginimea Sibiului.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰