Antena Meniu Search
x

Maria, asistenta româncă de la căpătâiul pacienților din Olanda

Cea mai încurajatoare situaţie este cea a pacienţilor internaţi la Groningen, în Olanda. Medicii le-au promis că în cel mult patru săptămâni se vor întoarce bine-sănătoşi. La căpătâiul lor, departe de casă, stă o Marie.

Vezi și

 Răniţii internaţi în spitale de peste hotare îşi duc, şi ei, mai departe, lupta pentru viaţă. Pentru cei mai mulţi, zilele critice încă nu au trecut. Alţii primesc, de la o zi la alta, veşti tot mai bune. Cea mai încurajatoare situaţie este cea a pacienţilor internaţi la Groningen, în Olanda. Medicii le-au promis că în cel mult patru săptămâni se vor întoarce bine-sănătoşi. La căpătâiul lor, departe de casă, stă o Marie. O asistentă medicală din Craiova care face orice ca să îi ajute.

De pe patul de spital din Groningen, Cătălin Grădinariu nu şi-a pierdut simţul umorului. Le-a transmis pe Facebook prietenilor că îşi schimbă pielea, nu şi năravul! A fost operat azi, cu succes.

Maria e din Craiova şi lucrează la spitalul Martini de 8 ani. A cerut să fie tranferată la secţia de arsuri când a auzit că aici au ajuns doi dintre răniţii din clubul Colectiv.

La acelaşi spital e internat şi Ciprian Caloian. Şi el, şi Cătălin îşi revin, spun medicii.

Cătălin şi Ciprian vor merge direct acasă de la acest centru medical olandez. Medicii se ocupă de tot: operaţii, fizioterapie, consiliere psihologică.

În Marea Britanie sunt 6 dintre victimele de la clubul Colectiv. Printre ele, şi Corina Ioniţă.

În Germania primesc îngrijiri 5 victime ale incendiului din Bucureşti. Doi dintre răniţi au venit pe cont propriu, ceilalţi au fost transferaţi în cursul ultimelor zile.

Tânărul internat în Norvegia, la Bergen, este stabil şi conştient. Marius Frăţoaica a suferit ieri o amplă intervenţie chirurgicală care a durat 7 ore. În câteva zile începe recuperarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Maria, asistenta româncă de la căpătâiul pacienților din Olanda