Antena Meniu Search
x

Marian Godină a aflat cât a luat Selly la Bac și s-a uitat prima oară la un clip al acestuia: "Nu e deloc prost!"

Marian Godină a aflat cât a luat Selly la Bac și s-a uitat prima oară la un clip al acestuia: "Nu e deloc prost!", a scris apoi polițistul, pe Facebook.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.07.2020, 13:39

Marian Godină
Marian Godină, surprins de Selly - Facebook
  • Selly a luat nota 9.60 la Bacalaureat.
  • Marian Godină i-a luat apărarea vloggerului.

Nota luată de Selly la examenul de Bacalaureat, 9,60, a stârnit comentarii în mediul online, mai ales după ce vloggerul a postat și un filmuleț despre sistemul de educație din România.

Printre cei care au comentat nota lui Selly dar și postarea acestuia despre educație e și Marian Godină, care recunoaște că nu se uitase niciodată până acum la vreun videoclip al vloggerului.

"Am văzut și multe știri legate de nota lui Selly de la bac și, de-a lungul timpului, multe comentarii la adresa lui.

"Ce tot promovați nulitatea asta?", "ăsta-i un copil prost" etc. Am căutat mai de mult să văd ce face băiatul ăsta pe youtube. Nu m-a atras nimic, probabil din cauza vârstei. Limbajul chiar m-a enervat și nu mi-aș dori ca atunci când voi avea un copil să folosească în vorbire cuvinte precum "gen", "jonuțule", "hâț", "boșilor" etc.

Pe acelaşi subiect

Mai pe scurt, nu mi-ar plăcea ca al meu copil să fie fan Selly.

Tare mi-e însă că deja sunt prea bătrân ca să mai pricep cum stă treaba printre copiii din ziua de azi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cert e că Selly nu e deloc prost, ba din contră, îi merge mintea foarte bine, drept dovadă și nota de la bac.", e o parte a postării lui Marian Godină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Marian Godină a aflat cât a luat Selly la Bac și s-a uitat prima oară la un clip al acestuia: "Nu e deloc prost!"