Antena Meniu Search
x

Marian Godină, cel mai iubit polițist din România, trece prin momente cruciale. Godină a anunțat că își va da demisia din Poliția Română

Marian Godina, poliţistul cu talent de povestitor, devenit vedetă pe reţelele de socializare pentru postările amuzante, a anunţat că-şi dă demisia. Asta după ce şefii lui l-ar fi tras la răspundere pentru că a luat un permis.

Vezi și

 Marian Godina, poliţistul cu talent de povestitor, devenit vedetă pe reţelele de socializare pentru postările amuzante, a anunţat că-şi dă demisia. Asta după ce şefii lui l-ar fi tras la răspundere pentru că a luat un permis.

"210 lei este amenda, în 48 de ore şi permisul vi s-a reţinut. Vi se suspendă dreptul de a conduce 30 de zile. Obiecţiuni aveţi de făcut?" În înregistrare se aude cum şoferul, nemulţumit, îl ameninţă pe poliţist că-i va face reclamaţie.

Poliţistul, scriitor şi blogger în timpul liber, a povestit că, înainte de acest moment, pasagera din dreapta s-a recomandat ca fiind directoarea de la Crucea Roşie Braşov şi i-a dat de înţeles că lucrurile nu vor rămâne aşa.

La scurt timp, poliţistul spune că a fost chemat în biroul comandantului poliţiei rutiere. De faţă ar fi fost şi adjunctul său. I s-ar fi reproşat că a vorbit urât, a fost arogant şi nu s-a prezentat.

Şefa de la Crucea Roşie Braşov recunoaşte că a vorbit cu şefii poliţiei rutiere dar nu chiar atunci, spune ea.

Azi, poliţistul Marian Godină a ajuns şi la sediul IGPR. În timp ce era în Bucureşti, mama sa a ajuns la spital.

"M-a sunat tata plângând. Mama a fost dusă, de urgenţă, la Spitalul Judeţean din Braşov şi nu e bine deloc. Nu mai vreau poliţie. Nu mai vreau nimic. Urăsc poliţia română şi toţi şefii ce o conduc.", a spus el.

Iar agentul a anunţat că-şi va da demisia. Între timp, şefii poliţiei au anunţat că poli'istul a respectat legea atunci când a luat permisul şoferului.

Marian Godină s-a făcut cunoscut prin intermediul postărilor lui de pe facebook, în care vorbea despre întâmplările din viaţa de poliţist. Tot el a vorbit însă şi despre problemele din sistem.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Marian Godină, cel mai iubit polițist din România, trece prin momente cruciale. Godină a anunțat că își va da demisia din Poliția Română