Antena Meniu Search
x

Marian Godină, trimis în faţa judecătorilor! Cine vrea să îl vadă în spatele gratiilor pe celebrul poliţist. “Mie chiar nu-mi pari sănătos”

Cel mai îndrăgit poliţist din România, Marian Godină, care a reuşit să răstoarne un sistem găunos după ce a demascat faptul că şefii l-au sancţionat pentru că nu a “percutat” la nişte persoane cu pile, are probleme cu legea.

Cel mai îndrăgit poliţist din România, Marian Godină, care a reuşit să răstoarne un sistem găunos după ce a demascat faptul că şefii l-au sancţionat pentru că nu a “percutat” la nişte persoane cu pile, are probleme cu legea, potrivit Spy News.

Agentul pamfletar, care a arătat şi o altă faţă a Poliţiei Române, a fost dat în judecată recent de un anume Mihai Ivănescu, din judeţul Argeş. Respectivul îi solicită poliţistului despăgubiri morale, după ce s-ar fi regăsit în una dintre povestioarele amuzante scrise de omul legii.

“Pe 7 septembrie, fix de ziua mea, mi-a mai făcut cineva un cadou, dar abia azi am aflat de el. :))

Vă mai amintiți de postarea cu nenea ăsta? E primul print. E domnul poet cu versuri "bacoviene" dedicate fetelor minore şi celor plecate din lumea celor vii. Omul, în loc să fie recunoscător pentru că i-am făcut cunoscută "creația artistică", pe lângă plângerea pe care mi-a făcut-o la IPJ Braşov, are şi pretenții în instanță, simțindu-se lezat că am spus că autorul versurilor "nu-mi pare sănătos."

Măi 'nea poetu', serios acum, am stat de ți-am mai citit din operă şi tot la concluzia aia am ajuns: mie chiar nu-mi pari sănătos! Haide, fă print screen şi la asta şi mai bagă două-trei plângeri, poate o să îmi poți cere şi mai mulți bani. :))

Până atunci, las aici nişte poezii de-ale mătăluță, poate se găseşte vreo editură interesată să îți publice vreun volum.

P.S. Vezi, acolo, în instanță, pe biroul judecătorilor, să nu te apuce vreo poftă d-aia năstruşnică, aşa cum descrii în poezie. :))”, a scris Godină pe pagina sa de Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » Marian Godină, trimis în faţa judecătorilor! Cine vrea să îl vadă în spatele gratiilor pe celebrul poliţist. “Mie chiar nu-mi pari sănătos”