Antena Meniu Search
x

Marirea si decaderea lui Irinel Columbeanu

Mic la stat, mare la datorii. Irinel Columbeanu are probleme mari. Omul de afaceri a trecut brusc de la marire la decadere

Vezi și

Viata lui Irinel Columbeanu a fost in ultimii ani ca un carusel. Milionarul a cunoscut marirea, dar si decaderea. Atat in dragoste, cat si in business.

Afacerile care il propulsau in topurile bogatilor Romaniei au inceput sa mearga tot mai prost. Credite de milioane care ar fi trebuit sa dezvolte si mai mult imperiul Columbeanu au ramas neachitate. Omul de afaceri pare ca a anticipat dezastrul si si-a luat masuri de precautie. Dar nici banca nu se lasa cu una cu doua.

Pentru a-si pune averea la adapost, Irinel Columbeanu i-a donat proprietatea de la Izvorani, tatalui sau. In acest moment, reprezentantii bancii la care are datorii, incearca sa obtina in Instanta anularea actului de donatie.

Aceasta nu este singura problema a miliardarului. Dupa ce mai tanara lui sotie l-a parasit si si-a refacut viata in America, Iri risca sa ramana si fara 17 hectare de teren de la Ciolpani. Acolo, visa sa construiasca un paradis imobiliar, doar ca n-a fost sa fie. Nici fabrica de ciment, lansata cu mult fast acum cativa ani, n-a mers pe profit.

Irinel Columbenau, dar si tatal sau, refuza sa comenteze situatia lor actuala.

Un nou termen in procesul celor doi Columbeanu, tata si fiu, cu banca, a fost stabilit pentru inceputul lunii urmatoare. Intre timp, locuinta va fi expertizata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Marirea si decaderea lui Irinel Columbeanu