Antena Meniu Search
x

Maşină în care se aflau doi bebeluşi, răsturnată într-o râpă, la Domneşti. Şoferul, un începător care a intrat cu viteză în curbă

Un şofer începător s-a răsturnat cu maşina într-o râpă, la Domneşti, în Bistriţa. În maşină se aflau şase persoane, printre care şi doi bebeluşi.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 11.09.2019, 14:14

- Foto Profi Media

Un şofer începător s-a răsturnat cu maşina într-o râpă, la Domneşti, în Bistriţa. În maşină se aflau şase persoane, printre care şi doi bebeluşi.

Accidentul ar fi avut loc din cauza vitezei şi pentru că şoferul începător nu a negociat corect o curbă.

Maşină în care se aflau doi bebeluşi, răsturnată într-o râpă

Un șofer începător a intrat cu viteză prea mare într-o curbă și s-a răsturnat cu autoturismul într-o râpă, pe DJ 154, în localitatea Domnești. În maşină se aflau şase persoane, doi bebeluşi, două femei și un bărbat.

La locul accidentului au intervenit un echipaj de pompieri, precum și două echipaje SMURD, unul de terapie intensivă mobilă unul de prim ajutor. 

Toate victimele au fost transportate la spital pentru investigații medicale.

"La spital au fost transportate 6 persoane ( 2 copii și 4 adulți). La locul indicat a fost direcționat si un echipaj aparținând SAJ BN. Victimele sunt conștiente, cooperante prezintă marci traumatice ce necesita investigații medicale suplimentare„, au declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt ISU Bistrița-Năsăud, pentru gazetadebistrita.ro.

"Un șofer începător, în vârstă de 29 de ani din comuna Mărișelu, care conducea un autoturism pe direcție Șieu-Bistrița, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă, a ieșit în afara părții carosabile, a lovit un parapet din beton, după care s-a răsturnat într-o râpă", informează şi poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Maşină în care se aflau doi bebeluşi, răsturnată într-o râpă, la Domneşti. Şoferul, un începător care a intrat cu viteză în curbă